2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید پفک

115 بازدید | 21 پست

دوستان الان قیمت یه پفک چیتوز چنده؟ کسی خبر داره؟ یا ذرت نمکی مینو؟

الان چند ساله پفک نخریدم چون به هر حال چیز بیخودیه مضرم هست خیلی مقاومت کردم نخورم ولی یکی دو روزه خیلی دلم خواسته. چیکار کنم باز؟ بخرم یا نه. فقط یک بار دلم میخواد دوباره برم سمتش. دیگه تا چند سال نخورم دوباره.

از طرفی هم به خاطر اون قضیه ماکارونی های آلوده (که پفکم میشه فکر کرد از همون صنایع غذاییه) میترسم نکنه بخرم مشکلی باشه.

فقط هر کی خواست وسوسه کنه بگه بخر قیمت هم بده. قیمت دستم نیست الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو دیگه کی هستی .. چقد وسواس فکری. داری. یعنی یه پفک چقده خب . بخر بخور

اصلا وسواس فکری ندارم. در جهت مبارزه با خوراکی های الوده که ورشکست بشن نه تنها خودم برای دیگرانم تبلیغ منفی میکنم. 

چقدر بده اینجا الکی ندیده نشناخته تهمت وسواس فکری میزنید. خدا رو شکر ورزش میکنم وسواس فکری اصلا ندارم الفراره وسواس توی من

بعدم حتی سوسیس و کالباس و اینا رم چند ساله کنار گذاشتم حتی برنج خوردنو

مدل های کوچیک رو بگیر مثل لینا ۱۵ تومنبنظرم سالی یه بار هله هوله خوردن لازمه

خدایی الان خوشم اومد. خودم منتظرم بهونه بیاد دستم توم یه بهونه ای دادی دستم. این سالی یبار دیگه قشنگ توجیهم کرد برم بخرم

اون پنجاه تومنی هنوز هست من همین بیست تومنی رو همیشه میخرم چی توز

احتمالا پس از روشون کم کردن. چون چطور همه چی گرون شده پفک نشه. زیاد نخوری ها. همیشه خوب نیست