2777
2789
عنوان

پس گرفتن ملک از سوی همسر

82 بازدید | 11 پست

داداش من رفته خونه رو به نام همسرش زده الان که دارن جدا میشن میخواد پس بگیره تو سندم نوشته که خانمش مبلغی رو بهش پرداخت کرده در صورتی که هیچ مبلغی پرداخت نشده الان راهی هست که داداشم بتونه خونه رو پس بگیره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش داداشت نمیداد تا بخواد پسش بگیره فکر کنم راهی هم باشه خیلی سخته بگو با یه وکیل خوب مشورت کنه

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

اگه مبلغ نوشتن نه نمیشه . اگه ننوشتع بود هبه بود مبتونست پس بگیره ولی الان هبه معوض حساب میشه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مبلغ رو چه قد نوشته؟

فرق نداره ۱ ریالم باشه نمیتوته برگردونه 

میگن نقدی داده 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
فرق نداره ۱ ریالم باشه نمیتوته برگردونه میگن نقدی داده

میدونم عزیزم😁 فقط از بابت مطالبه ثمن گفتم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

میدونم عزیزم😁 فقط از بابت مطالبه ثمن گفتم

ثمنو نمیتونه دوباره مطالبه کنه انگار گرفته امضا کرده

احتمال زیادم تو دفتر خونه نوشتن ثمن معامله پرداخت شد

ثمنو نمیتونه دوباره مطالبه کنه انگار گرفته امضا کردهاحتمال زیادم تو دفتر خونه نوشتن ثمن معامله پرداخ ...

ولی میتونه اثبات کنه قصد بیع نداشته و ثمن صوری بوده عقود حمل برمعانی عرفی میشن نه صرفا عنوانی که روش میذارن من یه پرونده دیدم وکیلش تو یه همچین موردی اثبات وقوع عقد هبه داده بود اتفاقا دادگاه هم گفته بود ثمن صوریه به فرضم که صوری نباشه یه جورایی ثمن و مثمن در تعادل نیسن،  شما تحصیلات حقوقی دارین؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

ولی میتونه اثبات کنه قصد بیع نداشته و ثمن صوری بوده عقود حمل برمعانی عرفی میشن نه صرفا عنوانی که روش ...

خیلی کار سختیه اثبات کردنش . 

نه عزیزم رشته تحصیبلیم حقوق نیست

ولی ثمن و مثمن نیاز نیست با هم متناسب باشن چون هر کس اختیار مالشو داره حتی میتوته کمتر از ارزش معامله کنه 

هر دادگاه و قاضی هم نظرش فرق میکنه معمولا ابطال نمیکنن معامله رو چون معوض هم بوده 

اگه هبه غیرمعوض بود راحت میشد برگردوند 

خیلی کار سختیه اثبات کردنش . نه عزیزم رشته تحصیبلیم حقوق نیستولی ثمن و مثمن نیاز نیست با هم متناسب ب ...

آها پس رشتتون نیس بله درسته👌

آها پس رشتتون نیس بله درسته👌

❤🙏