2777
2789
عنوان

همین الان زلزلههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 107 پست
شهرمو نمیتونم بگم نزدیک آذرشهره

ببخشید. قصد بی احترامی و فضولی ندارم.ولی به قرآن قسم فقط کنجکاور شدم که.ببخشید ببخشید چرا نمیتونین بگین که کدوم شهر زندگی می کنین.بازم ببخشید.اگه دوست ندارین جواب ندین.آخه خیلی کنجکاوم در باره این موضوع آخه خیلی هارو دیدم که میگن نمیتونم بگم.به خواطر همین پرسیدم.بازم ببخشید خواهر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم حس نکردم ولی واقعا اومده

جرعت ندارم نگا کنم خبرارو معلوم نیس اصله کاریش کجا اومده اینجا کمش رسیده چیزی شده نشده؟؟؟

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

منم تبریزم چیزی حس نکردم

نمیدونم والا منکه انقد وحشت کردم داد زدم رسما لابد فرق میکنه دیگه من شهرستانم

سی ثانیه خیلی زیاده اسی هااابه این شدت سی ثانیه بلرزه که واویلاست

بمولا مامانم سره پا بود داشت با تلفن حرف میزد من اولش حالیم نبود بعد یهو دیدم لپ تاپ داره تکون میخوره بعد رومو کردم طرف کیفام دیدم کیفا تکون میخوره هی شدید تر میشد رو تختم بالا پایین میشدم بعدم مامانم داشت را میرفت نشست زمین داشت میوفتاد

ببخشید. قصد بی احترامی و فضولی ندارم.ولی به قرآن قسم فقط کنجکاور شدم که.ببخشید ببخشید چرا نمیتونین ب ...

خواهش میکنم گلم اکثرا تو تاپیکامون درد دل میکنیم مشکلاتمونو میگیم بخار اینکه کسی نمیشناسه راحت حرف دلامونو میگیم
اگه ی وخ بگمو کسی اینجا بشناستم بره تاپیکارو بخونه خب بد میشه دیگه
بخاطر همین احتمالا نمیخوایم شناخته شیم همین گلم

بمولا مامانم سره پا بود داشت با تلفن حرف میزد من اولش حالیم نبود بعد یهو دیدم لپ تاپ داره تکون میخور ...

اره عزیزم میدونم که اومده میگم مدت زملنش خیلی خیلی کمتر از سی ثانیه بوده،،شما چون ترسیدی بنظرت زمان زیادی بوده

به مولااا عشقی لوتی🤣

وای نه وایییییی دوباره واسه چی خودش انقد بد بودا رسمن نتونستم تکون بخورم مامانم سره پا بود نشست زمین ...

صدرصد پس لرزه هس..دوماه پیش ک شهر ما آومد تا ۳روز پس لرزه میومد هی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه