2777
2789

اونم با خاستگار سنتی 

خب من فقط ۲۰ سالمه کلی برنامه دارم اصلا دلم نمیخاد ازدواج کنم بنظرم خیلی ریسک داره 

دوس پسر هم دارم 

نمیتونن مجبورم کنن ولی همش چپ و راست حرف از خاستگارم میزنن انگار موندم رو دستشون ..

من حتی خونم رو هم جدا کردم ولی یجور رفتار میکنن انگار عهد بوقه حتما باید ازدواج کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک خونه جدا داری دیگه اجبار در کار نیست قبول نکن تو الان حق انتخاب داری

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خب با دوست پسرت ازدواج کن دتر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اگر مورد خوبی بود پس نزن ممکنه حال خوبت توی اون ازدواج باشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
نمیخام ازدواج کنم۲۰ خیلی زودهههه🥲

موافقم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

سنتی نمیشه ازدواج کرد.دوس پسرم هم دوس دارم و بنظرم هنوز برای ازدواج آماده نیستم

اتفاقا ازدواج سنتی آمار وفاداری بیشتری رو ثبت کردن میشه روش فکر کرد

دوس پسر شوهر نمیشه متاسفانه 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
نمیخام ازدواج کنم۲۰ خیلی زودهههه🥲

درسته الان شاغلی یا دانشجو هر کدومی بهونه کن بگو بخاطر شرایط الان ن سختم میشه و... 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1