2777
2789
عنوان

شوهرم بعد عروسی سرکار نرفت بیاید بگید من چیکار کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست

مردای زیادی الان این مدلی شدن از ازدواج میترسم گاهی بااینکه تنهاییو دوس ندارم، یکی از اطرافیانم تازه عروسی کرده رفته خونشون سه ماهم نشده شوهره بهش گفته بیا هرکدوممون بریم خونه ی مادر پدارمون زندگی کنیم تا یکم پول جمع کنیم!😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🫤😂چشم

شوهر جاریم اونطور بود پروتئین و شیرخشک میگرفت جاریم ازبس خرج تراشید دیگه وقت نمیکنه به هیکلش برسه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
معماست. باید حدس بزنیم شغلش چیه!!

با وانت میوه میفروشه.

معما حل شد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
شوهر جاریم اونطور بود پروتئین و شیرخشک میگرفت جاریم ازبس خرج تراشید دیگه وقت نمیکنه به هیکلش برسه

😅خب شغلش همین اگه بدنش خراب بشه دیگه پول و جایزه گیرمون نمیاد 🫤😂

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
😅خب شغلش همین اگه بدنش خراب بشه دیگه پول و جایزه گیرمون نمیاد 🫤😂

پس پول خرج میکنه جایزه هاش رو توبردار 😂 اتفاقا اونم مربی باشگاهه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
پس پول خرج میکنه جایزه هاش رو توبردار 😂 اتفاقا اونم مربی باشگاهه

اره خدایی خسیس نیست خیلی خرج من و خونه هم میکنه اما حرفم این کل سرمایه مون دارع میره برای بدنش

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂