2777
2789

یکیو میشناسم میگفت اگه خانمم بی احترامی کرد و یا حرفی زد تروخدا هیچی نگید به من گله نکنید اگه به روش بیارم  تا یه هفته گریه میکنه زندگی رو به کامم زهر میکنه از اونوقت خونواده شوهره اصلا هیچی نمیگن که پسرشون اذیت نشه همه بی ادبی ها و بی احترامی های خانمه رو تحمل میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گریه که ضعف بدتر بنظرم باید جدی باشیم

اما اون مدلش اینطوری رود اوقات تلخی میکرد شوهرش کوتاه میومد تمام قانون های زندگیشون رفت و آمد ها، مهمونیها، رفتار شوهره طبق میل خانمه عوض شد

برا ما ضعف به حساب میاد برا بعضی ها قلقه

خب روهمه جواب نمیده شوهرمن خیلی ادم لجبازیه اگه ببینه میخوای به زور یه چیزیو بدست بیاری بدترمیکنه البته اوایل خیلی کمتر به حرفم گوش میداد ولی رفته رفیته بهتر شد ولی خب الانم حتی بعد ۸ سال بازم مثل بابام که به حرف مامانم گوش میده اونطور نیست البته قلق مامان من اینه که بیماری سرع داره واگه چیزی باب میلش نباشه میفته وهمه تامدتهااسیرن ولی خب حسم میگه اگه اینطورم نبود باز فرقی نداشت

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
خب روهمه جواب نمیده شوهرمن خیلی ادم لجبازیه اگه ببینه میخوای به زور یه چیزیو بدست بیاری بدترمیکنه ال ...

برا همین گفتم بعضی ها 

چون خودم معتقدم گریه زیادی منو تبدیل میکنه که به یه آدم نق نقو و تکراری که حرفش دیگه ارزش نداره

ممکنه طرف ازت خسته بشه و ازت فراری بشه

هیچوقت خواسته هامو با گریه مطرح نکردم و نمیکنم 

برا همین گفتم بعضی ها چون خودم معتقدم گریه زیادی منو تبدیل میکنه که به یه آدم نق نقو و تکراری که حرف ...

من اوایل خیلی آدمی بودم که زود اشکم درمیومد ولی خب بعدا توزندگیم کلی اتفاق افتادکه دیدم خیلی تعییر کرد الان خیلی سخت اشکم درمیاد ولی وقتی گریه میکنم شوهرم خیلی نگران میشه فکر میکنه حتما چقدرمهمه که اشکمودرآورده ولی قبلنااینطور نبود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من اوایل خیلی آدمی بودم که زود اشکم درمیومد ولی خب بعدا توزندگیم کلی اتفاق افتادکه دیدم خیلی تعییر ک ...

دقیقا اشک جایی خوبه که واقعا طرف نگران بشه و بخواد مشکل رو حل کنه

نه وقتی گریه کردی بگه اه باز اشکش درومد پس مسئله مهمی نیس

منم فقط بعد از زایمان هام زود اشکم درمیومد که اونم بخاطر تغییرات هورمونی بود

حالت عادی سعی میکنه مسئله رو حل کنم نه با گریه 

اما نمیدونم چرا راجع به اون آدم اینطور نبود چون حوصله گریه خانمش رو نداشت عصبی میشد و به حرفاش گوش میداد تا بحث رو تموم کنه