2777
2789

فکر میکنند و مدام به افراد دیگر فکر میکنن و سناریو های ممکن می‌چینن درباره همههه وی فکر فکر فکر میکنن ؟؟؟

من 

دیوونه شدم خودمم ازدست مغزم خسته شدم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مشغول کاری باشید هم همینجوری هستین ؟ کاری که دقت بخواد منظورمه نه کارای تکراری که آدم ناخودآگاه انجامشون میده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه مشغول کاری باشید هم همینجوری هستین ؟ کاری که دقت بخواد منظورمه نه کارای تکراری که آدم ناخودآگاه ...

این فکرا و این عوامل اصلا نمیزاره تا وارد و مشغول کاری شد آدم 

تا بخوای مشغول یا وارد کاری بشی فکر و ذکرت صد برابر میشه جوری که فلج می‌کنه آدم رو از انجام اون کار 

من گاهی این کار رو انجام میدم😂

و تا حالا چند بار سمی ترین هاش که اصلا فکرشم نمیکردم در دنیای واقعی اتفاق بیفته پیش اومده 

و این جوری به قانون جذب ایمان آوردم😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿