2777
2789

بچه ها یادتونه هردفعه درمورد یه شهر یا یه قوم پشت هم یسری اخبار عجیب میومد بیرون یا بزرگشون میکردن یا کوچیکشون میکردن و ... تهش شده حتی بعد چندین سال مشخص میشد همش هدفداره و برنامه ریزی شده؟

حالا داشتم فکر میکردم شاید الانم  دقیقا داستان همونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا همه چیو اینم میشه یه گوشش

یادته اون یارو... حمیدرضا ماهی صفت یه مدت چقد سی دی هاش بود و جک میگفت و برنامه میزاشت...

انگار اون موقع خیلیییییی رواج داد این جک ها ی قومیتی و یه سری حرفا رو...

اون موقع یه دبیر داشتیم میگفت اینا همه ش برنامه ریزی شده س

همه چی صد ساله دیگه حقیقت پشت پرده ا ش آشکار میشهبعد ها میخونن که تو تاریخ چه اتفاقاتی افتاده

اره ولی بد نمیشه که الانم ما بدنیم دورمون چخبره

بهرحال مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه

یادته اون یارو... حمیدرضا ماهی صفت یه مدت چقد سی دی هاش بود و جک میگفت و برنامه میزاشت...انگار اون م ...

همین مثلا اگه دقت کنی اون دختر رشتیه نه ترسیده بود نه به پشمش بود پرقدرت هم داره ادامه میده 

یا اخبار درمورد گوشت انسان تو شمال کشور 

انگار دژاوو

یادته اون یارو... حمیدرضا ماهی صفت یه مدت چقد سی دی هاش بود و جک میگفت و برنامه میزاشت...انگار اون م ...

حالا که یکی که تقریبا مثل خودم فکر میکنه رو گیر اوردم بزار اینم بگم تو ذهنمه😐😂

ببین میبینی یه کشوری مثل کره با اینکه قیافه های معمولی حتی رو به پایین عادت های بدی که تو فیلما هم مشخصه دارن و مثل بقیه کشورا یا حتی پایین ترن چطور افسار یسری موضوعات رو دسسشون گرفتن؟

من امروز داشتم همین چیزارو میخوندم اینا بعد یسری نوجوون ها یجوری در موردشون حرف میزدن ادم حس میکرد هیپنوتیزم شدن کلا 

مثلا ن یه کلیپ دیدم کاملا مشخص بود که این فرد در این موقعیت باید اینجوری رفتار میکرد کاملا واضح ولی یطوریییی درمورد قیافه و رفتارش میگفتن حس کردم دارن از رو یه نوشته اتوماتیک وار میخونن

خیلی ترسناکه یسری چیزا نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه؟

اما انگار خیلی وقتا که داریم فکر میکنیم در واقع دارن فکر میکنن