2777
2789
عنوان

تولد همسرمو یادم رفته بود

526 بازدید | 37 پست

دیروز عصری زنگ زد گفت زودبیام؟ گفتم نه بابا بمون سره کارت این ماه پول زیاد لازم داریم بعد گفت باشه.

چند ساعت بعد پیام دادم دلم گرفته گفت تو روز تولد من دلت چرا گرفته؟ 

انگار اب یخ ریختن رو سرم.کلا فراموش کرده بودم.اون موقع هم که زنگ زد بهم که زودتر بیام میخواست ببینه برنامه ای دارم یا نه که من گفتم نیا و ...

خیلی ناراحت شدم بخدا.بهش گفتم ببخشید کلایادم رفته بود گفت بی خبال عیب نداره.

اما اگه من بودم زمین و زمانو به هم میریختم.

دلم براش سوخت .چرا باید یادم بره اخه😪😭

ای خداااااا

امروز میخوام برم یه کیک بخرم و از دلش دربیارم.دیوز اومد خونه و اصلابه روش نیاورد 🥲

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی بیچاره

کاش بهش نمیگفتی یادت رفته

وانمود میکردی برنامه سورپرایزه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خب اون موقع چرا سریع گفتی یادم رفت 

می‌رفتی از بیرون به کیک می‌خریدی با چنتا خوراکی، یه فیلم دانلود میکردی شیش یه جشن کوچیک میگرفتیت

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
آخی بیچارهکاش بهش نمیگفتی یادت رفتهوانمود میکردی برنامه سورپرایزه

اخه دیروقت بود دیگه.کاری نمیتونستم بکنم.حتی وقت نبود شام مورد علاقشو بپزمو الکی بگم بخاطر تولدت پختم🥲

شام هم نزاشته بودم از شانس گفتم نون بخر بیار با نیمرو بخوریم😁😑

اصلا نخر که انگار رو اتیش بنزین ریختینگه دار روز مرد جبران کن

روز مرد کی هست؟ باز یادم میره که.

بخدا اینقدر مشغله دارم یادم میره 😆