2777
2789

چندسال پیش یه پسره بهم خیلی پیام میداد سعی میکرد مخمو بزنه منم کنکوری بودم ولی بالاخره جوابشو دادم چند هفته ای حرف زدیم بزور می‌گفت باید بیای ببینمت منم وقت نداشتم یبارم نرفتم پیشش واس همین بلاکش کردم خیلیم پسر فان و خوبی بود بعد ۳سال اتفاقی اکانت جدیدشو دیدم بهش پیام دادم فیست چقد آشناس اون منو اصلا نشناخت قبلنم فقط عکسامو دیده بود 

منم بهش هی گفتم تو خنگی آلزایمر داری بعد اینکه بالاخره فهمید کیم گفت چقد عوض شدی سنت زیاد میزنع البته درست میگه خیلی شکسته شدم ولی بهم برخورد چون ۷سال سنمو بیشتر گفت

ازم پرسید خطمم بلاک کرده بودی گفتم نمی‌دونم ولی الان تلگرامتم بلاک میکنم اونم به تمسخر گفت آخ بهمم ریختی  منم همون لحظه زدم بلاک

منی ک همیشه درگیر کار و درس بودم الان ک سنم داره می‌ره بالا و خلاء عاطفی حس میکنم تو زندگیم پسرا پرنسس شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

اندازه سرر سوزن برات اهمیت نداسته باشه.فقط به هدفت و کارت فکر کن.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
حق داشتم ناراحت بشم؟

نمیدونم شاید

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

چه ربطی به پرنسس بودنش داشت و همچنین بودن با دخترای دیگه؟!

خب شما یه زمانی اونو بلاک کردی، بعدش خودت دوباره برگشتی، خب به هرحال اونم حق انتخاب داره

از حرفاشم ناراحت نشو اهمیتی نداره اون راجب سن و سال چه فکری میکنه، در اصل خودت مهمی