2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون رگباری بهتون فحش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشم قهره فقط واسه اینجور چیزا یه کلمه حرف میزنه

به جهنم من باشم قهر میکنم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

اره باید برید.اما قاطع روی این مسئله که ناراحتی از دستش وایسا.اونجام چیزی بروز نده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
قبلش بهش بگو. نمیخوای که بقیه بفهمن بحثتون شده... بله میرم قبلشم اینو بهش میگم چون زندگی لج و لجبازی ...

اوکی ولی نمیشه در مقابل رفتار زشت هم سکوت کرد انگار نه انگار که چیزی شده باشه

اره باید برید.اما قاطع روی این مسئله که ناراحتی از دستش وایسا.اونجام چیزی بروز نده

شوهر من خیلی بروز میده خیلی ضایع با اینکه صدبار باهاش صحبت کردم وقتی قهریم بیرون نشون نده ولی فایده نداشته

مردا همشون همینن شما زرنگ باش زیاد اونجا باهاش هم صحبت نشو اگرم شدی یه عشوه یا دلبری خلوت خودتون رو پیاده کن خلع صلاح میشه😉

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.