2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم اینه وقتی زنده اس بخونه بمونه برا وقتی که مرد

نه بابا نمیشه که ، مثل اینکه بگی فردا کار دارم نمیرسم نماز بخونم ، امروز نمازای فردا رو هم میخونم بمونه برای فردا . هر نمازی یه وقتی داره برای خودش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منظورم اینه وقتی زنده اس بخونه بمونه برا وقتی که مرد

نماز برای دیگران هر شب بخون ،یقینا برات خونده میشه و ثواب نمازهایی که خوندی باعث روشنی شب اول خواهد شد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نمیشه آدم الان به نیت خودش بخونهـ.

این نماز بخاطر اینه که اونشب که همه محل دفن رو ترک میکنن روح انسان ناآرام میشه و ترس از عذاب قبر میاد سراغش ، و توصیه میکنم برای اونشب خونده بشه تا از عذاب مرده کم بشه ،حالا خودت میتونی برای کم شدن عذاب اونشب کارای خوب کنی و از قبل برای خودت ی آرامش مهیا کنی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب نمازهای یومیه واجبه چه ربطی به نماز های مستحب داره؟

منظورم اینه که عمل مستحب هم وقت و شرایط خودش رو داره . مثلا فرض کن روزه اول ماه رجب مستحبه ، خیلی ثواب داره ، حالا میشه شما یه روز دیگه رو روزه بگیری ، بعد بگی این به نیت مثلا روزه اول ماه رجب ، من جلو جلو گرفتم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نماز یومیه واجبه واسه همین نمیشه پیش پیش خوند

عمل مستحب هم وقت خودش رو داره . مثلا اعمال روز عرفه رو شما بیای یه روز دیگه انجام بدی ،بعد بگی این به نیت روز عرفه من جلو جلو خوندم . نمیشه که . البته خوندن اون دعا یا نماز به خودی خود ثواب داره ولی اون ثواب خاص روز عرفه رو نداره دیگه 

عمل مستحب هم وقت خودش رو داره . مثلا اعمال روز عرفه رو شما بیای یه روز دیگه انجام بدی ،بعد بگی این ب ...

چی بگم والا ؟

من اصلا به این که میشه قبل از رسیدن زمان مرگ یس خوند و  نگه داشت برا اون موقع یا برای لیله الدفن نماز خوند یک درصدم شک ندارم . خدا هم ارحم الراحمینه 

اگه این نماز و قران هنگام مرگ و شب اول قبر به دادم رسید که رسید اگه نه که ضرر نکردم😊