2777
2789
عنوان

پدرشوهذم تازه مرده واجبه برم سرمزارش❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست
ما تا چهلم حتما میریم ولی الان شما پدر همسرت هست بهتره همراهیش کنی به هر حال غم کمی رو تجربه نکرده ت ...

دوست دارم برم ولی رفتارای بدی داره شوهرم مثلا پنجشنبه ده صبح زنگ میزنم میگه برو خونه مادرم میوه شیرینی رو برا سر مزار رو درست کنین😐😑 بعد که دیر میرم الم شمگه راه میندازه

دوست دارم برم ولی رفتارای بدی داره شوهرم مثلا پنجشنبه ده صبح زنگ میزنم میگه برو خونه مادرم میوه شیری ...

دیه فعلا راه بیا 

طبیعیه 

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه دیر و زود داره سوخت و سوز نداره اخرش همه مون مسافر اونجا هستیم ...رفتن به قبرستان یه تلنگر هست ...

خیلی وحشتناکه چه جوونایی که اونجا خاکن چه عزیزا و آرزوهای بر باد رفته ای که اونجا دفن شدن 

اونهایی حس منفی میگیرن بخاطر کارهاشون که وقت جواب دادن میرسه می ترسن

اصلا موندم این نظرات رو از کجاشون میارن😐فردا که مردن محتاج این شدن بیان سر مزارشون فاتحه بخونن یادشون کنن یادشون میفته حس منفی نداشته قبرستون

✒️

از خودت مطمئنی که اونجا نمی برنت؟؟؟

دعوا داری ؟ یا از چیزی ناراحتی ؟   یا فکر میکنی خودت خیلی خوبی من رو سیاه گناهکارم بخاطر همین قبرستان بهم حس منفی میده 

من نگفتم نمیمیرم و عمر جاودانه دارم فقط گفتم حس خوبی به آدم نمیده   

قبرستان واقعا سنگینی داره حالا شما بیا طعنه بزن

طعنه نیست حقیقته

مرگ هم حقیقته

بریم برای مرده ها فاتحه بخونیم حالمون خوب میشه و سنگینی میره و تصمیم بگیریم آدم بهتری باشیم چون عاقبتمون همین جاست

✒️