اقا من ریمل سفارش دادم ولی اصا رنگ نداره خشکه بعد تا عید نمیخوام دوباره بگیرم ولی دم عیدی میگیرم روز پدر دوشب پشت هم مهمونی میریم و جفتشون واسم خیلی مهمن بی دلایلی با ابجیم چند وقتیه ابم تو ی جوب نمیره ک خداشاهده مقصر اونه خیلی عنقه دفعه پیش روز مادر خودمو خار و ذلیل کردم گریه کردم التماس کردم مامانمو واسطه کردم تا با منت داد(نگید واس ی ریمل خب چی میزدم ب مژم مامانمم ریمل نداره اصا) هیچوقت از ریمل شانس نیوردم خاک تو سر غریبه پرسته واسه غریبه مدیرشو همکاراش یک خوش برخورده بمن میرسه اینجوری چیکا کنم تا هر دوشبو بده فقط این دوشب بعدش دیگ تا عید مناسبتی نیس
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه کیوت تعریف کردیاین یکی دو روزه یکم محبت بکن بهش دلش به رحم بیاد بدهمثلا نوشیدنی مورد علاقش یا غذا ...
بابا هیچی بلد نیسم درست کنم اتفاقا این چند روز خییلیی مخبت کردم ولی گفتم خیلی بداخلاق و عنقه سر چیزای الکی دنبال بهونس باهاش بهم بریزه انگار فهمیده قصدم چیه چون دنبال بهونس ماهیانم بم نده
در ریملتو باز کن ببر فقط یه بار بزن توی ریمل خواهرت و دربیار
تموم
بعد از اون دو شب هم بهش بگو
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!