2777
2789

ایبابا

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

شاید خانوادش مشکلی ندارن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگم؟

نه بابا ولش کن خودش میدونن و خونوادش

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
خب خانوادش شاید نفهمن اونوقت میخواد هرروز این بساطو راه بندازه

ولش کن راهم بندازه کاری نکن پسره باهات بد بشه بزار سرش تو کار خودش باشه اگه خونوادشم نفهمیده باشن از دوربین اینا که بلخره میفهمن

شایدم خونوادش دختره رو بشناسه این وسط تو ضایع میشی بگی

ولش کن راهم بندازه کاری نکن پسره باهات بد بشه بزار سرش تو کار خودش باشه اگه خونوادشم نفهمیده باشن از ...

اخه بچه داریم تو خونه صداشون اینجاست.. دوربینارو که ننشستن چک کنن هرروز

نمیدونم چیکار کنم

اخه بچه داریم تو خونه صداشون اینجاست.. دوربینارو که ننشستن چک کنن هرروزنمیدونم چیکار کنم

به خود پسره بگو کسیو میاری سرصدا نکنین بچم اذیت میشه