2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن عموم 

بابام اینا نبودن خونه ...

؛ اینام نامزد بودن  و خونه مون مهمون

یه اتاق خواب داشتیم فقط...اونم مال من بود رفته بودن تو اتاق درم قفل کرده بودن 

کتاب اینا لازمم میشد با کلی خجالت در میزدم 😑 شیفت ظهرم بودم درسام مونده بود 

یدور رفتم بیرون و اومدم دیدم حمومن دوتایی 😑 از اون موقع از هردوشون بدم اومد 

سالها گذشته خونه شونم نمیرم هیچ وقت ؛ بی فرهنگا 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
رفته بودم لباسامو وردارم از اتاق از پشت بغلم کرد میخواست دستشو گذاشت روی سینم منم پسش زدم رفتم پایین ...

وای چ متجاوزی کاش یه جور رسوا می کردیش شده به صورت ناشناس تو گروه های آنلاین خانوادگی 

ردم واقعاً 

چم یکیشو بگو

ی دختره بلوز شلوار تنش بود وسط خیابون جایی که از همه طرف دید داشت دستشو برده بود لای باش آی میخواروند   جالب اینکه داشت با ی دختر دیگه حرف می‌زد      یا میری هایپر اون پشت صدای دختر و پسرا میاد    یا تو مغازه میری خرید میبی پسره با ی دختر داره..... دفعه قبل رفتیم کفش بخریم زده بود ساعت ۵ در از داخل قفل بود گفتیم ۵ گذشته در بزنیم کی ی روز دیگه برگرده در زدیم مرده بالای ۵۰ سال از پشت مغازه که نیم متر جا نیست با چشم خواب آمد بعد چند دقیقه ی دختر تقریبا بیست ساله پشت سرش آمد و هیچ کدوم به ی ورشون هم نبود   خونه یکی از اقوام بودم نصف شب دخترش تو اتاق داشت خود ارض می‌کرد صداش کل خونه رو برداشته بود باباش گفت صدای کیه مادرش گفت ولش کن مریم داره.... چون دختره گفته بود از خداتونم باشه نمیرم بدم 

الان با نگاهش منو میخوه وایی خوبه فامیل دوره چند سال یه بار میبینمش

بعید نیست که این متجاوز سریالی باشه. اگه صدات در بیاد شاید بقیه هم بهت بپیوندن و محاکمه بشه. به هر حال هر چند درصدش کمه اما به این هم فکر کن.  

ردم واقعاً