2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم بگه چکارکنم باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این فکر کن اون موقع با تو نبوده و فک کرده طلاق میگیری وگرنه اینکارو ننیکرد.تازه زندگیت خوب شده باز خرابش نکن به روشم نیار بخاطر بچت.به هم دیگه عشق بدین فک کن تازه باهاش ازدواج کردی و اونم قبلا مثلا دوست دختر داشته قبل از تو.زندگیتو بکن شخم نزن گذشته رو

به روش بیاری که می بشه گل الان پیشمونه و تو هم بخشیدی . بنظرم از این به بعد مهمه

چطور اینو هضم کنم که یک زمانی شوهرم در غیاب من یک خانم دیگه ای و بهم ترجیح داده بود😓😓

بهش چیزی نگو ،گذشته در گذشته خاک شده ،فکر کن طلاق گرفتی با یه آدم جدید ازدواج کردی و اون آدم جدید همین شوهرته ،از گذشته اش هم چیزی نمیدونی هنوز ،هیچ هیچ .....واصلا تازه شروع کردی 

اگر ببینم الان زندگیم آرومه شوهرمم درست شده نه بروش نمیاوردم

زندگیم ارومه شوهرمم درست شده وخیلی دوستم داره

امامن شاید از علاقه زیادیم بهشه که حتی تحمل اینکه بفهمم درغیابم کسی دیگه و بهم ترجیح داده بود روانیم میکنه

به این فکر کن اون موقع با تو نبوده و فک کرده طلاق میگیری وگرنه اینکارو ننیکرد.تازه زندگیت خوب شده با ...

اره بعضی وقتا اینطور فکر میکنم واقعا حالم بهتر میشه خداروشکر ک بهم یاداوری کردی این فکرو

بهش چیزی نگو ،گذشته در گذشته خاک شده ،فکر کن طلاق گرفتی با یه آدم جدید ازدواج کردی و اون آدم جدید هم ...

خیلی زندگیمون خوبه ازوقتی برگشتم و عشق و علاقشو قشنگ میبینم

کاش چک نمیکردم کاش باعچه بیل نمیزدم و اینطور با ندونستم پیش میرفت ماجرا ک اینطور ذهنم مشغول نشه

زندگیم ارومه شوهرمم درست شده وخیلی دوستم دارهامامن شاید از علاقه زیادیم بهشه که حتی تحمل اینکه بفهمم ...

حق داری گلم ...واقعا طبیعیه چنین حسی داشته باشی 

ولی بهتر میشه به مرور زمان 

باید زمان بگذره 

خیلی زندگیمون خوبه ازوقتی برگشتم و عشق و علاقشو قشنگ میبینمکاش چک نمیکردم کاش باعچه بیل نمیزدم و این ...

بهش فکر نکن فکر کن شوهر جدید کردی 😂اونم شوهر قبلی بوده این کارها کرده  ،گذشته رو رها کن .اون خریت کرده خودش هم سرش به سنگ خورده  دیگه عاقل شده حرمت نگه دار بهش بها بده و حس اقتدار بده