2777
2789
دقیقا برا من نیس.ولی برا شوهرم پر هس میگه خودش میاد

مادرشوهرم اوایل بلد نبود نمیدونم چیا رو دست میزد براش میومد 

وحشت کرد پاک کرد 😂😂😂😂

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دقیقا همینه برای همسرم هم تا حالا ندیدم عجیبه برام اصلا

منو همسرم باهم ی اکانت داریم هر از گاهی برای تفریح اینستاگرام میریم 

کو وقت خواهر خونه داری و بچه داری و رسیدگی ب درس و مشق 

همسر منم ک شب میاد از خستگی تو چرته😅

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان تو یه تاپیک دیگه هم گفتم ۷ ساله اینستا دارم تا خالا زن لخت ندیدم

به خدا منم یکبارررر ندیدم  الان اینستای منو باز کنی همش پیج اشپزی و دیزاین خونه تو اکسپلوره

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

عشق فقط خودم که یکی از شرط ازدواجم اینستا بود

ن اون داره ن من

حرفشم بشه

خودش میدونه پروف لختی میزارم واسه همین کلا اصلا تو فازش نیس😂😂

توام ی بار عکس سر سینه ی باز بزار جرئت نکنه دیگه بریزه

به خدا منم یکبارررر ندیدم الان اینستای منو باز کنی همش پیج اشپزی و دیزاین خونه تو اکسپلوره

مال من آموزش سالاد و سوپ 

مد لباس 

روانشناسی کودک

معرفی یکسری بازی و کارتون و پاستیل که پسرم نگاه کرده

معرفی فیلم هم توش هست 

مال همسرم تمام معرفی دوره های آموزشی و انگیزشی و پادکست سرمایه گذاری خرید ویلا و زمین فست فود هم داره 

مال من آموزش سالاد و سوپ مد لباس روانشناسی کودکمعرفی یکسری بازی و کارتون و پاستیل که پسرم نگاه کردهم ...

اره کلا اینستا اینجوریه تو هر فازی باشه همونو برات میاره 

یک بار اکسپلور کسی رو نگاه کنی اندازه ی صدسال دوستی میشناسیش لامصب مثل کارنامه اعماله 😁

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦