2777
2789
عنوان

اسممو اشتباه صدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 72 پست
یعنی اگع زنگ بزنم بچه بابام نیستم

نه میدونم    منظور اینکه میتونی توهینش و تحمل کنی یا نه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ستایشی نیست اخه تو فامیلی شوت هیچیکی نیس

سخت نگیر بابا شاید خواب دیده شاید اسم یه بازیگر تو ذهنش بوده 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیجوری چی بگم دیگه بهش من ول نمیکنم مرتیکه رو

چندروزی جوابشو نده

اصلا جواب نده

بعد اگر براش مهم باشی هرجور باشه یکاری میکنه جواب بدی. یا کسی واسطه میشه یا هر راهی

اگر اینجوری شد. که بهش بگو. باید بهم ثابت کنی که ستایش کیه

اگرم اینجور نشد بازم تو بردی چون اون واقعا تورونخواسته

چک کردن گوشیش فایده نداره عزیزم،ممکنه با یه خط دیگه کاری کرده باشه،همه چی رو هم از گوشیش پاک،آدما فق ...

اخه ۴ ساله میریم میایم بعد تازه مخاد با مامانم حرف بزنه

عشق ادمو احمق میکنه🖤
چندروزی جوابشو ندهاصلا جواب ندهبعد اگر براش مهم باشی هرجور باشه یکاری میکنه جواب بدی. یا کسی واسطه م ...

اخه میترسم ما بزور بعد چند ماه اشتی کردیم پنچ روزه😔😔

عشق ادمو احمق میکنه🖤
فلا ک پرنسس قهر کرده انگار من مقصرم

تو مقصر نیستی،هردختری رو این چیزا حساسه،ولا من بودم تاحالا جرش داده بودم،اگه همیشه واسه آشتی خودت پیشقدم میشدی این بار نشو،ببین براش مهمه ناراحتیت یا نه