2777
2789
عنوان

رابطتون با همسرتون چجوریه

172 بازدید | 15 پست

وقتی کار اشتباه میکنه میتونین مثل قبل بشین باهاش یا نه؟حالا اون کار اشتباه میخواد خیانت باشه کتک کاری باشه اینکه پشتتون نبوده اینکه ب فکرتون نیست اینکه خسیسه یا هر چیز دیگه ای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقا

حالا ی سوال من پر شوروف ازدواج هستم بچه ها اینستاو فیلما و رمانا رو میبینم نمیتونم زندگی کنم. بخصوص اینایی ک میگن تا کهاجرت نکنی نمیتونی بفهمی زندگی چیه با خودم میگم مجرد میموندم سگدو میزدم ولی مهاجرت کیکردم از طرفی میگم آخرش ک باید ازدواج کرد حالا فکر کن اون موقع با ی آدم اشتباه اصلا ولی الان ک آدم درستش اومده از ی طرف میگم کتابا و رماناو اینا پس الکیه یعنی؟

بچه ها اینا همش تو ذهنمه توروخدا کمک کنید چیکار کنم تا از این فکرا راحت شم

حالا ی سوال من پر شوروف ازدواج هستم بچه ها اینستاو فیلما و رمانا رو میبینم نمیتونم زندگی کنم. بخصوص ...

ببین ازدواج خیلی خوبه قشنگه حتی تصوراتشم برا ما خانوما قشنگه اماااااا با آدم درستش انشالا آدم درستی پیش روت قرار بگیره اما اگر با ی آدم اشتباه وارد زندگی بشی ب جز پشیمانی اعصاب داغون و اینکه خودتو پیر کنی هیچی نداره برات

عزیزم شما فکر کن آدم درسته . بنظرت درسته؟؟؟

اگر ادم‌درستیه و مطمعنی ازش آره چرا که نه ب نظر من ازدواج خیلیم شیرینه منکه خیلی انرژی مثبت بودم و عاشق خیلی زندگیمو دوست داشتم خیلی تلاش می‌کردم برا زندگیم اما اینقدر چیزای مختلف از همسرم دیدم ک دیگ نه عشقی دارم نه هیچی فقط ب عنوان پدر بچه هام قبولش دارم نه همسر من