2777
2789
خب قصدم مردنه

نکن تهش هیچی نیست من همه دستام همین الان خون و رد تیغه قرص هم تا دلت بخاد خوردم تهش میمیری فق دوروز عزا میگیرن بعدشم یادت نمیوفتن ت این دنیا بمیری هم عزیز نمیشی ب فکر پیشرفتت باش چون فقط خودتو داری کسی مگ ب فکر من و تو هست ک منو تو خودمون و داغون کنیم؟ پس ...لقشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم رو من حساب کن دلت میگیره بهم پیام بده🥺

هیشکیو ندارم چن ماهه خونه مانم بودم درحال طلاقم شوهرم بدترین ادم دنیاس امروز مانمم باهاش همدس شده زدم از خونه بیرون میخوام خودکشی کنم

هیشکیو ندارم چن ماهه خونه مانم بودم درحال طلاقم شوهرم بدترین ادم دنیاس امروز مانمم باهاش همدس شده زد ...

مامان منم آدم بدیه من ک مجردم اما ب همچین چیزایی فکر نکن شوهرت لیاقت ندارع اک داشت الان زندگیتون خوب بود ب خاطر ادمای بی ارزش خودتو کوچیک نکم