2777
2789

اینسری دکترمو عوض کردم به من گفته آمپول پرولوتن ۵۰۰ و شیاف ۴۰۰ باهم استفاده کن.  میخام ببینم مقدارش زیاد نیست ؟ ضرر نداشته باشه

قبلا فقط آمپول ۲۵۰ میزدم

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلش چیه؟جفت پایین؟سقط قبلی؟خونریزی؟

تهدید به زایمان زودرس

شما مصرف میکردی هردو رو؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
اره جفتمون پایین هماتوم پشت جفت هم دارم

هفته ی چندی؟

منم سه ماه اول این مشکلات و داشتم   وارد ۵ ماهگی بشی همش حل میشه

جفت پایین چقدر طول میکشه بیاد بالا؟

سن بارداری که میره بالا و شکم بزرگتر بشه میره بالاتر ولی اگه رعایت نکنی ممکنه باز بیاد پایین

من ۴ ماه استراحت مطلق بودم. بعد ۷ ماه دیگه اوکی بود جای جفت و استراحت نبودم

هیچ مشکلی نداره خیالت راحتاستفاده کن من بارداری اول بخاطر جفت پایین و خونریزی استفاده میکردم

آخه دوزش بالاست

تا هفته ی پیش فقط آمپول ۲۵۰ میزدم بدون شیاف

الان دکترمو عوض کردم. هم آمپول و دوزش و ۵۰۰ کرده هم گفته شیاف ۴۰۰

الان خوبم آخه