2777
2789
عنوان

راضی میشی اونیکه قلبت رو شکسته وجودش از بین بره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم قلبش از کسی میشکنه که دوسش داشته باشه وگرنه. خرف و کاراش مهم نیست .من کسیو که دوس دارم هرکاری کن ...

هرچی ام بشه همش خوبشو میبینی بديش ب چشم نمیاد🙁

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اگه کلا از بین بره ک دیگه وجودیتش یادت نمیاد چطور میخای کیف کنی

چون دیگه اونوقت غمی ندارم شادم و حتی اگه شاد نباشم زندگی میکنم با یه روح سالم چون تنها دلیل حال بدم رفتار و ازار اون ادمه و اگر که وجود نداشته باسه بنابراین من هم ازاری ندیدم که روحم داغون باشه 

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜
متاسفانه خدا هیچ‌وقت اینکارو نمیکنه ظالم همیشه سالم

دقیقا همینه 

بارها و بارها به چشم دیدم خدا اونی که بیشترینظلم را میکنه تازه سالم تر و خوشبخت تر و بهترش میکنه هیچ عدالتی وجود نداره 

دقیقا همینه بارها و بارها به چشم دیدم خدا اونی که بیشترینظلم را میکنه تازه سالم تر و خوشبخت تر و بهت ...

قانون دنیا همینه یا اینجا خوش باش یا اونجا

البته هیچوقت نذار حقت رو ضایع کنن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

دقیقا همینه بارها و بارها به چشم دیدم خدا اونی که بیشترینظلم را میکنه تازه سالم تر و خوشبخت تر و بهت ...

واقعا‌هم همینطوره .یه نفر که نون مارو برید شوهرمو از کار بیکارکرد روز به روز تو کارش پیشرفت میکنه خونشم خرید😊خدا همینه