2777
2789
عنوان

چه روزگاری داشتم🤣💔

207 بازدید | 14 پست

چند سال پیش تارف نداریم که همین پارسال کراش شدید بودم رو یکی از بازیگرای خانوم ایرانی وای نگم براتون خواب دیده بودم بوسم کرده تو خواب بر این تصمیم شدم که دیگه صورتمو نشورم که از خواب پا شدم ۲ سال پیشم به یه معلمی علاقه داشتم حالا ما بگیم کراش معلم ما نبودم فقط دیده بودمش ماشینشو زده بود در کلاس همکلاسیم به رفیقاش گفت ماشینشو نمیده یه دور بزنیم منم از اونور کلاس شنیدم با عصبانیت گفتم نه دست خودم نبود بخدا تا همکلاسیم نگام کرد خجالت کشیدم از کارم 😂💔اینم کراشای سمی من🤣

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

سلام عزیزای دلمروزتون بخیربچه‌هامن یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارمخ ...

خواهررررر کل تاپیک رو گرفتی که با این متنت 

😂💔میگفتی تاپیک جدا بزنم برات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاشق زن شدی یا مرد؟

کراش روی خانم‌ بود عزیزم

من اصلن عاشق نشدم 😐😂

عشق هیچ ربطی به کراش نداره از فیسشون خوشم میومد همین قصد ازدواج که نداشتم 🤣🤣

کراش روی خانم‌ بود عزیزممن اصلن عاشق نشدم 😐😂عشق هیچ ربطی به کراش نداره از فیسشون خوشم میومد همین ق ...

میدونم چی میگی وایب خوبی ازشون میگیری 

من خودم رو آقاها کراش میزنم‌برا همین پرسیدم😂

🔴کاربر جدید نیستم🔴
میدونم چی میگی وایب خوبی ازشون میگیری من خودم رو آقاها کراش میزنم‌برا همین پرسیدم😂

گفتم که بد فکر نکنی در موردم آخه یبار گفتم بحث به جایی کشیده شد که تع..لیق شد حسابم تا ابد!😐😂💔

سلام عزیزای دلمروزتون بخیربچه‌هامن یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارمخ ...

اسم کانالت بریده کتابه ؟

من عضو شدم الان