2777
2789

خواهرم دوساله عقده و چند ماه دیگه دانشگاهش تموم میشه عروسی میکنن 

بعد با نامزدش و دوستش که بیرون بودن به دروغ خواهرم گفته شاید باردار باشم نمیتونم بگم چرا دروغ گفته بچه ها نپرسید ولی خواهرم فکر می‌کرده دختره خب به کسی نمیگه و یادش می‌ره دیگه 

حالا ما فهمیدیم دختره به مامانش گفته بوده و مامانه به همه گفته و دیشب خانواده شوهر خواهرم به مادرم گفتن عروس مون بارداره

مامانم گفته نه بابا 

این وسط شوهر خواهرم مسافرته وقتی از سفر بیاد اگه کسی بهش بگه و اون بگه نه خانمم باردار نیست خب بعد همه میفهمنن که دروغ گفته ولی خواهرم نمیخاد کسی بفهمه دروغ گفته

الان بنظرتون چیکار کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم خواهرت بگه شوخی کرده بودم🫥

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
بنظرم خواهرت بگه شوخی کرده بودم🫥

وای نه پیش همه خیلی بد میشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
باردار شه زودتر

🤣🤣🤣🤣

باردار شه زودتر

اصلا قصد نداره 

باردار شه زودتر

عالی بود😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
بگه خواستم زد حال بزنم😂😂

🤣🤣