2777
2789
عنوان

آزمایشم مثبت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیگم شرایطتت خوب و راحته 

ولی بدون سقط الکی نیست علاوه برگناهش عوارض خیلی بدی داره برای سلامتی مادر ممکنه قدرت باروری تو از دست بدی 

دوست من سقط قانونی انجام داد تو بیمارستان که بعدش کلی رسیدگی و اینا داشت پدرش در اومد 

شما الان سفط کنی نمیتونی تو بیمارستان انجام بدی مجبوری خودت دست به کار بشی بعدش اگه به بلایی سرت بیاد چی ؟

به خدا توکل کن ازش بخواه شرایطتت رو درست کنه خدا مهربونه باور کن شرایط اونجوری که فکر می‌کنی نمیشه 

خدا چرا ب من ندادی 

دقیقا چرا ب کسای میدی ک نمیخان

خدا اصلا میبینی منو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

خودت مقصر صدصدی من تاپیکات رو خوندمتو هتوز عقدم نیستیو دوسش هم نداری اگر خانواده ت هم بزارن جدا میشی ...

اگه دوستش نداره پس چطور وارد رابطه شده ؟؟؟مگه میشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
برو تاپیکهاش رو بخونب اجبار خانواده س اونا نذاشتن بهم بزنه

اوکی عزیزم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
منم دوران عقد هستم باردار شدم و الان ۵ هفته هس میخواستم بندازم ولی همسرم نزاشت گفت علاوه بر گناهش سل ...

ای جانم خدا حفظش کنه براتون گلم خوبه ک سقط نکردی ایشالا خوشبخت بشی گلم🥰🥰🥰