2777
2789
عنوان

‌خانومای بدجنسس بیان😈

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست
اختلاف سنی زیادشبعد نمیتونم فک کنم قصد جدی ای داشته باشههه

۱۲سال اونقدرام بزرگترنیست اگه موردخوبیه روش فکرکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی زنگ و پیام میده هیچییی نمیگمممم باز میره از یجا دیگه یچیزی میگههههه

اسی چته واقعا؟ آدم گریزی؟ خب ببین قصدش چیه؟ سنش هم خیلی مطرح نیست تو این زمونه، آدم متعهد و با اخلاق باشه خوبه با این سن؟ یا کم سن و از این جوونای امروزی‌ها بی مسئولیت خود خواه...؟     چن سالته؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسی چته واقعا؟ آدم گریزی؟ خب ببین قصدش چیه؟ سنش هم خیلی مطرح نیست تو این زمونه، آدم متعهد و با اخلاق ...

من تازه از یه رابطه عاطفی لومدم بیرون و طرفو خیلییی دوس داشتم قصدونم ازدواج بود ولی یدفه ول کرد رفت و من هنوز گریه میکنم

میترسم از اعتماد مخصوصا با این اختلاف سنی

چجوری بسنجمش خب🙃

دیگه کسی با این سن خودش باید بلد باشه اگه واقعا قصدش ازدواج چجوری بیاد جلو 

من یه خواستگار داشتم گفتم نه مادرشو فرستاد پدرشو فرستاد رفتم با مدیرم صحبت کرد و...

ولی این پسره که میگم فقط ادعا داشت و از این هندی بازی ها درمیورد که کادو بخر پیام عاشقانه بده و ...

ولی هیچ اقدام جدی نمیکرد 

هرچند من چون ازم کوچیکتر بود کلا مخالف بودم 

ولی خب فرق داره دیگه با اونی که واقعا میخوادت واسه ازدواج

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
دیگه کسی با این سن خودش باید بلد باشه اگه واقعا قصدش ازدواج چجوری بیاد جلو من یه خواستگار داشتم گفتم ...

اخه سن خودم برا ازدواج کمه

۲۰ سالمه

و میترسم بگم و واقعا بیاد جلو

تازه میگفت توی رابطه دوست دارم خانوادت درجریان باشن

من تازه از یه رابطه عاطفی لومدم بیرون و طرفو خیلییی دوس داشتم قصدونم ازدواج بود ولی یدفه ول کرد رفت ...

خب میتونی بگی تا عید مشغله ذهنی دارم.. فکراتو بکنی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اخه سن خودم برا ازدواج کمه۲۰ سالمهو میترسم بگم و واقعا بیاد جلوتازه میگفت توی رابطه دوست دارم خانواد ...

خب پس بیخیال شو الان وقت درس و پیشرفته نه شوهر اونم با این همه اختلاف سنی 

واقعا مهمه بنظر من 

من توی راوبط کاری و دوستانه هم حتی با هم جنس خودم حرفی با کسی که 12 سال اختلاف داشته باشه ندارم برنم و نمیتونم راحت باشم چه برسه ازدواج 

گول پولدار بودن رو نخور درسته پول مهمه ولی همه چیز نیس چیزای مهم تری وجود داره 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
من تازه از یه رابطه عاطفی لومدم بیرون و طرفو خیلییی دوس داشتم قصدونم ازدواج بود ولی یدفه ول کرد رفت ...

تو این موقعیت اصلا وارد رابطه نشو چون الان خیلی ضعیف شدی سریع وابسته میشی 

یه مدت به خودت زمان بده و جای گریه بشین فکر کن و تصمیم بگیر ادم زندگیت چه ویژگی های داشته باشه و نداشته باشه این رابطه ای که داشتی بشه درس عبرت 

منم دقیقا زمانی که کات کردم این پسر اومد سراغم و ادعای عاشقی و هندی بازی ولی خدا کمکم کرد دم به تلش ندادم 

خب پس بیخیال شو الان وقت درس و پیشرفته نه شوهر اونم با این همه اختلاف سنی واقعا مهمه بنظر من من توی ...

شما چند سالته که انقدر قطعی نظر میدی؟