2777
2789
عنوان

شوهرم به رگبار فحش بست منو الان گفت بریم خونه ننم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 23 پست
به این بی سیاستی ها ادامه بده تا آخر سر ببرتت پیش مادرش نمیدونی مردا لجبازن

من نمیرم خودش با وسیله هاش بره سه ماهه دنبالش هرروز خونه ننشم بازم حرف بارم می‌کنه و بدرفتاری داره .حداقال نرم زورم نمی‌ده که زورم بهم میگه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه ماهه دم به دقیقه باهاش میرم خونه ننش شبم اونجا میمونیم برا خواب .همش رفتارای زشت داره من تا کی به ...

پس وابسته به مادرشه

شاید بخاطر فوت پدرش اینطوری شده

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
لجبازی نکن باهاش تا باهات راه بیاد

خونه بابای من سالی یبار بزور می‌ره بعد من باباش سه ماهه مرده دم به دقیقه خونه مادرشم کاراشو میکردم باز با این حال شوهرم بدرفتاری میکرد بام .اصلا هم خونه نیست کلا خونه ننشه 

خونه بابای من سالی یبار بزور می‌ره بعد من باباش سه ماهه مرده دم به دقیقه خونه مادرشم کاراشو میکردم ب ...

احتمالا این شرایط موقته بخاطر فوت پدرش، شاید ترحم داره به مادرش

برید پیش مشاور حتما

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
من نمیرم خودش با وسیله هاش بره سه ماهه دنبالش هرروز خونه ننشم بازم حرف بارم می‌کنه و بدرفتاری داره . ...

فقط رفتن کافی نیست ایشون می‌دونه که به زور شما رو میبره اونجا 

نباید این حسو کنه

احتمالا برا رفتن غر میزنی و بهش مزه نمیده دیگه 

حساس شده

لطفا اصلا اصلا بچه نیار این آدم بی مسیولیت و بچه ننه ‌‌و بددهنه

بچه چیه آخه به اون فکر نمیکنم اصن ‌شوهرم میگه پس برگردیم تو یه ساختمون با ننش .دوسال بودم تازه یکساله جداشدم انگار عهد دقیانوسه همش با مادرشوهر باشم.هرسال شوهرم سر گرفتن خونه داستان درست می‌کنه پارسال با جنگ و آبروریزی جداشدم

فقط رفتن کافی نیست ایشون می‌دونه که به زور شما رو میبره اونجا نباید این حسو کنه احتمالا برا رفتن غر ...

نه بابا گاهی خودم میرفتم .از رفتاری دیروزش ناراحتم برا همین نخواستم برم .شوهرم بام رفتار خوب نداره خانوادشو چیکار کنم

نه بابا گاهی خودم میرفتم .از رفتاری دیروزش ناراحتم برا همین نخواستم برم .شوهرم بام رفتار خوب نداره خ ...

از متن هایی که می‌نویسی حس میکنم آرامش نداری یه کم آرومتر مهربانتر 

ده ساله متاهلم می‌دونم کل کل کردن و غر زدن با مرد قطعا به ضرر هر دو خصوصا زن خواهد بود چون ما بیشتر از اونا حرص و فشار میخوریم