2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم امروز:پرنسسعلی😂🤣

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
😂😂😂😂😂😂😂به یکی از کاربرا گفته اشکمو دراوردی بعد مدرک گذاشته که واقعا داره گریه میکنه😂

فقط بقیه تاپیک هاش🤣🤣🤣

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اسی راننده اسنپ ها هم مگه صندلی عقب میشینن؟؟؟؟?؟اخه امروز چسبیده بودی ب در ک نخوری ب خانوما

کلا همه تاپیکاش همینه میخواد بگه من خیلی سر به زیر و متینم روم کراش بزنین😂

تاپیک اسی و بقیه تاپیکاش و صفحه ۷ که یکی از کاربرا اشکشو دراوردهاینم عکس از گریه کردنش گذاشته رو ببی ...

الله و اکبر😐

بابا حداقل اینو تو اینستایی جایی میگفتی اصلا توییتش میکردی ولی آخه تو سایتی که پر از خانمه این چیزا چه معنی میدههههه😐

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

الله و اکبر😐بابا حداقل اینو تو اینستایی جایی میگفتی اصلا توییتش میکردی ولی آخه تو سایتی که پر از خا ...

به قول یکی از کاربرا چون دیده این چندروز تو سایت رو راننده اسنپا کراش میزنن خواسته عقب نمونه😂