2777
2789
عنوان

شما جای من بودین از شوهرتون ناراحت میشدین یا من حساسم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
بدترین روش تربینی رو در پیش گرفتی بچه بعدا دچار اضطراب میشه شوهرت حق داره

هرکاری کنیم بچه دچار اصطراب میشه این حرفا توی کتابا و روانشناسا فقط عملیه لابد شما بچه ندارید هنوز نمیدونید گاهی آدم کم میاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگترین و عمیق ترین ایراد تربیتی همینه که پدر و مادر با هم هماهنگ نباشن یعنی اگر پدر و مادری از تربیت هیچی بلد نباشن ولی پشت هم باشن باز نتیجه بهتری میده از این ناهماهنگی و اسیب اینو الان داری با لجبازی بچه ۸ ساله ات می بینی ۱۷ سالش که شد میفهمی چه باختی دادی . اگر باحرف خودت قانع نمیشه با کلیپای روانشناسا یا مراجعه به مشاوره وادارش کن رو خودش کار کنه . هنوزم دیر نیست ولی اگر رفتارشو درست نکنه اون معذرت خواهی بعد فاجعه به هیچ دردی نمیخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شما افسردگی یا وسواس فکری دارین 

خیلی هم زودرنج هستین 

همه تاپیک اتون تا جایی که من هستم یکی دو ساعت شوهرم چی گفت و چیکار کرده 

من چیکار کنم؟ 

کی میخواین برای خودتون وقت بذارین و زندگی کنین؟ 

هر چی گفت که گفت تموم شد رفت 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

الان ک دوتاشونم رفتن بیرون کلا بهش فک نکن 

آروم باش نفس عمیق بکش 

گناه داره اون نی نی کوچولو اینهمه حال روحی بد رو تحمل میکنه و صد درصد رو اخلاق و رفتارش تاثیر میذاره 

از الان ناآرومه 

الان شرایط شما خیلی حساسه 

هورمونها ب هم ریخته وووووو

واقعا باید اطرافیان درکت کنن ،کمک حالت باشن 

شمام سعی کن زیاد سخت نگیری 

میدونم سخته ها

ولی بخاطر خودت ،بخاطر اون طفل معصوم از امروز قول بده هوای خودتو بیشتر داشته باشی و سخت نگیری 

قدر این دوران طلایی رو بدون 

احتمالا چون دومیه دیگه اینروزا برات تکرار نمیشه 

ذکر خدا رو بگو و آرووووم باش 

الا بذکرالله تطمئن القلوب 

هرکاری کنیم بچه دچار اصطراب میشه این حرفا توی کتابا و روانشناسا فقط عملیه لابد شما بچه ندارید هنوز ن ...

ادم کم بیاره باید بچه رو تهدید کنه؟بچه چندساعت تو هول و ولا باشه که یعنی مامانم میخواد چیکار کنه؟

میخواین چون مادر کم میاره کتک و تحقیر و ازار جسمی رو هم بگیم اشکالی نداره