2777
2789

خواهشاً کمکم کنید روانشناس اینجا نیست

من الان یه یه سال و نیم عروسی کردیم یه پسر هم داریم زندگیمون فقط همون ماه اول خوب بود تا من از دوست دختراش فهمیدم فهمیدم که دوتا دوست دختر داشته اولی خیلی عاشقش بوده بخاطرش مسافت زیادی می‌رفت تا بهش سر بزنه راب*طه داشته باهاشون براشون آهنگ عاشقونه میخونده تازه چندبار هم از دهنش پرید اسم اونو و منطقشو تو اهنگاش اشتباهی به جای اسم من گفت قسط ازدواج هم باهاشون داشته تازه تو گوشیم پر از کلیپ عاشقانه  بود 

با اولی که رابطش بهم میخوره با کسی دیگه آشنا میشه که درخواست از طرف دختره بوده با اینم هر ظهر میرفته بیابون باهم خوش میگذروندن 

من نمیدونم اینا رو فراموش کنم چکار کنم؟

هر روز باهاش دعوا دارم و اینا رو به یادش میارم 

آخه چکار کنم زندگیم نمیخوام خراب بشه چطوری فراموش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیتونم فراموش کنم هر روز با کلی دعوا بعدش آشتی میکنم و میگم دیگه اینکار نمیکنم دیگه اسمشونو نمیا ...

برو درمان شو بخاطر خودت طول شاید بکشه ولی خوب میشی 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

موردی نیست به این زودی فراموش بشه حتی فکر نکنم فراموش بشه برو جلسه تراپی تا بتونی به خودت مسلط شی

هیپنوتیزم بره خوبه براش باید ریشه کن شه براش تا بتونه کنار بیاد

هیپنوتیزم؟کی انجام میده؟

اره روانشناس های معتبر 

مااستادمون انجام میداد تو دانشگاه یبار بهم توضیح داد و رو یکی از بچه ها انجام داد

الان با تو چجوریه کلا

با من خیلی خوبه ولی من فکر میکنم قبلاً با بقیه هم همینطوری بوده با بقیه هم همین کارو می‌کرده عصابم خورد میشه 

مثلا امروزی گفت بیا بریم بیابون کباب کنیم عصابم خورد شد گفتم مثل قبلاً که با دوست دخترات میرفتی دوباره دعوام شد 

اره روانشناس های معتبر مااستادمون انجام میداد تو دانشگاه یبار بهم توضیح داد و رو یکی از بچه ها انجام ...

چه خوب فراموش میشه مشکلات؟

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد

موردی نیست به این زودی فراموش بشه حتی فکر نکنم فراموش بشه برو جلسه تراپی تا بتونی به خودت مسلط شی

آخه روانشناس هم نمشناسم کجا برم آخه آنلاین نمیشه فکر میکنم روانشناس هم نمیتونه منو درک کنه