2777
2789
عنوان

داستااااان ترسناکککک ورود افراد باردار و ترسوو‌مننوع🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 89 پست
یه سوال روح مسخره اس ؟ فکر کن مثلا اون دنیا داره راه میره اصلا صداش کنن بیاد عقلانیه اون روح پاشه بی ...

سعید فتحی روشن رو میشناسی؟شعبده بازه

بیشترش  با جنه ذهن خوانی هاش و....

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

اینم باور ندارم مگه میشه باهات زندگی کنن

باو شما اهمیتی نداره اگه بخوام بگم حتی خواب هم ارزو میشه پس موفق 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجرد بودم خونمون ویلایی و بزرگ . بابامم شبا سر کار بود . من اکثرا تنها بودم. بماند ک مدام یکی انگار صدام میزد 

تو زیرزمین هم همیشه صدا میومد 

خونمون قدیمیه زیرزمین داره و 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چرا باردار نیاد

می‌ترسه برا بچش بده

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یه سوال روح مسخره اس ؟ فکر کن مثلا اون دنیا داره راه میره اصلا صداش کنن بیاد عقلانیه اون روح پاشه بی ...

برنامه عمارت رو ببینی می فهمی 

یعنی همه اونجا قسم میخورن هماهنگ نکردن🚶🏻‍♀️

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

خب واقعین؟ ینی دعا و طلسمم واقعیه؟

دعا و طلسم صد درصد واقعیه چون توی قرآن اومده

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

دعا نویس ها اکثرا موکل دارن( جن) 

اگ باهات بد بیوفتن هم روزگارت خرابه

باطل کردن ی طلسم بد گناه عه؟

نه باطل کردنش اتفاقا خوبه‌ 

هرچی چیزای عجیب میفهمید بگی مثل

سفررررررر تو زماااان

دنیای شیفتینگگگگگ

همزادد 

و.....

برنامه چیه کجاسسسس

شبکه سه روز های شنبه و یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۰:۳۰ شب