2777
2789
عنوان

عادت ماهانه میشه بیاین

213 بازدید | 24 پست

دوستان من بعد از قرص اورژانسی پریود شدم 

الان سر وقت خودم نشدم بی بی چک زدم منفی بود 

۷ روز بعدش پریود شدم قرمزم بود احتمال بارداری هست؟

نیم ساعت بعد مصرف کردم و چیزی داخل بدنم نریخت

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶

نه عزیزم یاردار نیستی قرص اورژانسی بدنتو بهم ریخته چند ماه طول میکشه تا پریودت عادی بشه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم یاردار نیستی قرص اورژانسی بدنتو بهم ریخته چند ماه طول میکشه تا پریودت عادی بشه

الان باید تاریخی ک پریود شدم بعد قرص 

پریود شم؟

الان باید تاریخی ک پریود شدم بعد قرص پریود شم؟

احتمالا بله.... ولی شاید چند روزی باز بهم ریختگی داشته باشه بخاطر قرص

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

توروخدا این قرصو نخور کلی عوارض داره، دکتر زنان هم بری سالی یبار اجازه مصرف بت میده،باردار هم نیسی نگران نباش، واسه اطمینان خاطر و ارامشت بازم یه بیبی چک دگ‌ بزن ک خیالت راحت شه

اره بدنت بهم ریخته واسه همینه میگن کم مصرف کنید اورژانسیرو سیستم کلا بهم میریزه

الان ینی خیالم راحت باشه؟

چون بعد قرص پریود. شدم

همش میترسم باردار باشم بخاطر ترشح

نترس مطمئنا نیستی

توروخدا این قرصو نخور کلی عوارض داره، دکتر زنان هم بری سالی یبار اجازه مصرف بت میده،باردار هم نیسی ن ...

ینی خیالم راحت راحت باش؟چون بعد قرص عادت شدم

الان ینی خیالم راحت باشه؟چون بعد قرص پریود. شدم

اونی که داره بهت میگه بارداری شیطونه و ذهن منفی باف خودت

تجربه شو دارم شدیدا 

فقط تورا خدا تو. دیکه مثل من خودتو حرص نده 

از الان دو روش هم زمان انتخاب کنی برا جلوگیری یعنی ک ....دوم......و طبیعی هم زمان

و بزن به بی خیالی تا مثل من افسرده نشی