2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم که فهمیدم

493 بازدید | 30 پست

من شوهرم خطاکرد و من متوجه شدم با یک بچه ولش کردم و رفتم دنبال کارای طلاقم

و خلاصه پشیمون شده بود و به هر دری میزد برگردم بچمم داشت داغون میشد 

باگرفتن حق طلاق برگشتم

تقریبا چندماهیه برگشتم وهمه چی خوبه شوهرمم حس میکنم خیلی سر به زیر شده و رابطمونم خوبه

اما دیشب متوجه شدم که زمانی ک قهر بودم و تومسیر دادگاه اینا بودیم شوهرم ظاهرا ۱۰ روز اینطوریا بایکی دوست شده بود 

وخیلی اعصابم داغونه وقتی متوجه شدم

الان مطمئنم پاکه

قضیه مربوط به همون چندماه پیشه 

نمیدونم چکارکنم دلم میخواد به روش بیارم و بگم این حجم تبادل پیام وتماس بااین شماره چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون دوران بااون حجم استرس و دادگاه بازم دنبال اونا بودع؟ واقعا ک معلومه بازم میره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای نه یاداوری گذشته فقط اعصابتونو به هم می ریزه

من این شماره ودیدم مشکوک بود تو روبیکا سیو کرده

اما تو مخاطباش نبود دیدی وقتی شماره ای و پاک کنی از مخاطبا پاک میشه اما تو روبیکا میمونه؟

منم ازش پرسیدم این شماره کیه؟

حاشاکرد و گفت یادم نیست وشروع کرد اعتماد دادن بهم

اما امشب قشنگ متوجه شدم که بله حسم درست بودو اون زمان بااین شماره درارتباط بود و دلم میخواد به روش بیارم و بترسونمش

متاسفانه مردا زود جایگزین میکنن همین الانم بری باز جایگزین میکنه ذاتشون درست شدنی نیست

چی بگم متاسفم واقعا

حالا رفتن بماند میگیم رفتنی بودیم طرف نیازش بالا بود مجبور ب جایگزین شد

ولی کاش تو زندگی وفادار بمونن

چی بگم متاسفم واقعاحالا رفتن بماند میگیم رفتنی بودیم طرف نیازش بالا بود مجبور ب جایگزین شدولی کاش تو ...

واقعا جای توجیه نداره اگه یه درصد بت علاقه داشت خب شما ک جدانشده بودید بگید نامحرم بودید میومد نیازشو با تو برطرف میکرد یا اصن صب میکرد ببینه دادگا چی میشه 

ما نمیتونیم واسه زندگی کسی تصمیم بگیری خودت شوهرتو بیشتر میشناسی کیه و چیه و هول هست یا ن 

خوشبخت باشی

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
چراساعت ۲به بعد یادتون میاد شوهرتون اینجوریه؟!

چون شوهرو بچه خوابن تایمشون ازادتره مگه بهتون ضررمیزنن ببینید رد شید

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿