2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 30 پست
اره بگو ننت سرچ زده عروس جدید میخادچقد چندشم میشه از مردایی ک از زیر گوه کاریاشون درمیرن

مآه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه بالاخره یک روز کامل گند کارش درمیاد اصولا آدمی نیستم که وقت وانرژیمو صرف اشتباه کسی دیگه کنم من به خودم از قبل دارم بیشتر میرسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرش ک گوهه اینم بزار تلافی کنه واسه اون باشه واسه این ن؟

اخه میدونی چیه عزیزم زن میتونه ده تازن همزمان بازن خودش صیغه کنه 🤣🤣وهیییچ اشکالی نداره امازنی ک باوجورشوهرش دوس پسرداشته باشه ناشزع میشع وهیچی بش تعلق نمیگیره خخخخخخ مسخرست 

اخه میدونی چیه عزیزم زن میتونه ده تازن همزمان بازن خودش صیغه کنه 🤣🤣وهیییچ اشکالی نداره امازنی ک با ...

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عقایدشونو دوست دارم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
🤣🤣ارع تواین موردموافق دینن توبقیه مواردنه خخخخ

من یبار شوهرم تو همین گروه زنای ساعتی بود یشب شیفت بود رفتم ی ست خریدم بنداشو بستم از خودم عکس اونجوری گرفتم فرستادم براش گفتم بیا بااینارو ببین گفت اینا ویه گفتم خودمم بعدم اف شد زنگ زدم اداره همکارش گفت بیمارستانه قلبش درد گرفته بود🤣🤣🤣دیگ ندیدم ۷ ساله😎فکر کنم خاطره بدی داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من یبار شوهرم تو همین گروه زنای ساعتی بود یشب شیفت بود رفتم ی ست خریدم بنداشو بستم از خودم عکس اونجو ...

🤣🤣🤣وای توخووووب کنفتش میکنی لنتییی کاش منم یادبگیرم مثلااینستامیرف چن تابلاگرانچنانیونگاه میکردبعدجنگ راه انداختم  دیگ جرات نکرد تایه مدت بزنه روکلیپ یاعکس زنی🤣🤣اماالان بازاکسپلورپره نمیددنم چجوبشونمش سرجاش منم راهنمایی کننن

🤣🤣🤣وای توخووووب کنفتش میکنی لنتییی کاش منم یادبگیرم مثلااینستامیرف چن تابلاگرانچنانیونگاه میکردبع ...

ی چند روز بگو میخام بلاگر شم ولی حیف شوهرم عین فلان بلاگر پولدار نیست بعد جولوش برو اونجایی ک شوهراش گل میارن برا بلاگرا یا کادو گرون میخرن بهش نشون بده خودش زده میشه 

من تو عقد بودم شوهرم خیلی زل میزد به زنا منم به مردا زل میزدم ولی برااین مهم نبود یشب دیدم زل زده به زنه زنه داف از لندکروز پیاده شده منم سریع گفتم اووووف چ ماشینی بنظرت رانندش پسر جووونه یا مرد پیر ؟ البتع فرقی نمیکنه مهم پوله ک داره ببین جوری اتیش گرفته بود

نقطه ضعف زنا زیبایی و نقطه صعف مرد پول و موفقیت یادت باشه

ی چند روز بگو میخام بلاگر شم ولی حیف شوهرم عین فلان بلاگر پولدار نیست بعد جولوش برو اونجایی ک شوهراش ...

اتفافانشونم ک دادم گفتم روززن یایلدایی چیااوردن میگف ایناچیه نگامیکنی خخخخ حتی یبارخواست اینستاروحذف کنه گیرک دادم خخخخ باشه عزیزم منم کارخودشوتکرارمیکنم🤣🤣تاسرعقل بیاد

اتفافانشونم ک دادم گفتم روززن یایلدایی چیااوردن میگف ایناچیه نگامیکنی خخخخ حتی یبارخواست اینستاروحذف ...

تند تند نگاه کن بعد بگو فلان بلاگر فلان میزو خریده منم میخام ببین انقدر اعصابش خورد میشه جولوت شروع میکنه فحش دادن و هروقت بلاگره میاد بالا براش یاد حرف تو میوفته حرصش میگیره

تند تند نگاه کن بعد بگو فلان بلاگر فلان میزو خریده منم میخام ببین انقدر اعصابش خورد میشه جولوت شروع ...

من میدونی چی میگم میگم عملیه ژل زده منم میخام بزنم خخخ یجوربش میفهمونم ک تمامشوم ک ممکنه ب چشش قشنگ بیان باعمل اینجورشدن اونم میگه طبیعی دوست دارم ژل بدم میااگ قیافت مثلامث این شه دیگ نگات نمیکنم خخخ ولی بااین ک گفتم منم ژل بزنم بازنگاکردخخخخخ

من میدونی چی میگم میگم عملیه ژل زده منم میخام بزنم خخخ یجوربش میفهمونم ک تمامشوم ک ممکنه ب چشش قشنگ ...

برا پولش میگه 

وگرنه از خداشونه زنشون داف باشه 

خود شم میدونه یکساعتم نمیتونه خرج اونارو بده 

فقط پول نت میده مفت نگاهشون میکنه لذتم میبره 

دیونست بیاد هر سیسی ۴ ۵ تومن پول ژل بده؟