2777
2789
من خودمو خیلی دوست دارم همیشه تو آینه خودم رو نگاه میکنم لذت میبرم نمی‌دونم خودشیفتگیه یا چی

منم همین حسو دارم ولی خودشیفتگی این نیس چون در عین واحد معتقدم زیبا و زیباترین تو این دنیا خیلی زیاد وجود داره اتفاقا اونا رو هم تحسین میکنم اما همون اندازه و یا بیشتر حس خوبی به ظاهر خودم دارم و خداروشکر میکنم ! خب اینکه خیلی خوبه کجاش بده ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
زیبایی خانوم تو لوند بودن و ظرافتشه و زیبایی یه اقا به سرویس دادن و مردونگیشهیه مرد باید سرویس دهنده ...

اخه ما مرد تو زندگیمون نیست برای همین نیازی به کنترل خشم نداریم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیبایی خانوم تو لوند بودن و ظرافتشه و زیبایی یه اقا به سرویس دادن و مردونگیشهیه مرد باید سرویس دهنده ...

به افتخارشون👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خانم فردوسی پوری هستن واسه خودشون

گریم گرفت با پستتممنون مهربون🥹❤️

هیچوقت سعی نکن خودتو دست کم بگیری یا خودتو زشت و بد ببینی

تو خانومی و باید افتخار کنی به خانوم بودنت به لطیف بودنت به با ارزش بودنت به مهربون بودنت

تو همه جوره قشنگی با ارایش یا بی ارایش حتی وقتی که از خواب پا میشی چشمات خیلی خوشگله جدی میگم:)

افتخار میکنم بهت دختر خوشگل💜💋

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

والا اطلاعات پروفایلت میگه ابیه😂ماهم یه عمر حسرت خوردیم به جز من تو فامیل همه رنگین💔😂

آره آبی هستش

تیره که قشنگ ترهههه اصلا یه حس غروره خاصی داره لامصب

چشم ها به هر رنگ و شکلی قشنگن فقط باید دقت کنی دلبر نازم🥺❤

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)