2777
2789
عنوان

یه استوری گذاشتم زنداییم این ایموجی رو فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 63 پست
چیبگم

بالاتر گفتم 

بگو جانم ؟ چیز خنده داری هست؟

اخرشم بلاکش کن کلا نبینه استوریاتو 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

با احترام به شما دوست گلم ،بنظرمن خود استوری گذاشتن از مسائل شخصی و و روزمره به اندازه رفتار زن دایی ...

اخه اون گذاشت منم گفتم بزارم یچیزی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم من نمیگم کار زنداییت درست بوده اتفاقا خیلی خودشو کوچیک کرده و ارزش خودشو پایین آوردهولی استوری ش ...

اهنگه منظورش اینه قبل تو هیچکس مثلا اینجوری به دلم ننشسته بود واینا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
حالا من هیچی توجرا اینقد بی‌ادبی😂😂

😂😂😂

اولین جوابی که تو ذهنم اومد دقیقا همون کلمه بود 😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

انفالوش کندیگه هم خیلی استوری نذار اگر هم میذاری یه کاری کن فقط نامزدت ببینه

آره همینکارومیکنم

اخه اون گذاشت منم گفتم بزارم یچیزی

عزیزم برای احساساتتون حریم خصوصی قایل باشید، اونچه که در فضای حقیقی نه مجازی باید علنی باشه احترام هست، صمیمیت ها باشه برای دونفره خودتون و بعدها ان شاءالله با بچه ها، امیدوارم همین برخورد اینو برات ثابت کردهباشه، با نامزدت هم صحبت کن، کلا استوری گذاشتن از مسائل شخصی رو بیخیال بشین دیگه 

بالاتر گفتم بگو جانم ؟ چیز خنده داری هست؟اخرشم بلاکش کن کلا نبینه استوریاتو

الان فرستادم سین نزده هنوز

بنظرم یا آدمای سمی رو هاید استوری کنیا کلا علاقه و دوست داشتنو خوشیاتو استوری نکن متاسفانه اطراف ما ...

درسته ممنون

الان فرستادم سین نزده هنوز

همونی که گفتمو فرستادی؟

جواب داد بگو چی گفت