2777
2789
عنوان

خاستگارتون همچین پسری باشه قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسری که زمین داره و کاشت جو وکندم می‌کنه و کشاورزی ولی در شهر زندگی می‌کنه به نظرتون چطوره؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
پسری که زمین داره و کاشت جو وکندم می‌کنه و کشاورزی ولی در شهر زندگی می‌کنه به نظرتون چطوره؟

اگه درآمدش در حد معمولی و روبه بالا باشه و اخلاق وذات خوبی داشته باشه خوبه بنظرم 

بره گم شه بایا

خونه بابات سرت رو راحت میذاری رو بالشت  بعد  بشی زن اون  صبح نا شب کارت گریه باشه

بیکاری

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
پسری که کلا لایو باز میکنه چندشه

یا تو مجازی و‌اینستا و کامنت پستا زیادی فعاله👌🏻

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

دقیقا منم اخلاق خیلی برام مهمه ولی همچین کسی که پیدا نمیشه

پیدا میشه

به نظر من پسری برای ازدواج مطمئنه که به خدا تعهد داشته باشه نه فقط همسر

چون اونی که به خاطر همسرش نگاهش پاک باشه شاید یه روزی بلغزه، یا شاید قبل ازدواج خیلی کارا کرده باشه اما اونی که از روی اعتقادش به خدا خودشو کنترل کنه دیگه تو خلوت هم حواسش به خودش هست

گروه قرمز❤️ وزن