2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست
همه اجیل خریده هم ماهی درصورتی که سالی یه بارررم نمیخره برای ما

اسی من یکیو میشناسم خونواده شوهرش رو دقیقا  به همین خاطر دعوت میکنه و هر چی خونه لازمه یا بچه هاش و خودش میخوان میگه شوهر برای مهمونی بخره.ی مقدارشو استفاده میکنه بقیه میمونه برا خودشون.  میگه چکار کنم قلقش ایتطوریه 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یک مرد همیشه نداره و همیشه بدهکاره اگه صبر کنی فقط عمر خودت رفته هرچقدر پررو باشی مردا بیشتر خوششون ...

خداشاهده رپز زن به من یکو ششصد داد فرداش گرفت بعد به مادرش گفت روز پدر چی بخرم سریع گفت ریش تراش فلان مارک که سه تومن قیمتشه اینم گفت حتتتما میخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من یکیو میشناسم خونواده شوهرش رو دقیقا به همین خاطر دعوت میکنه و هر چی خونه لازمه یا بچه هاش و ...

وای بعد جالبه این همش به ما میگه نخورید تا بمونه خانوادش بیان

دقیقا تازه فعمیدم عاششق خانوادشه چون درک ندارن منی که همیشه درک کردم همیشه دلمو میشکونه

چن ساله متاهلی؟ ببین رگ خوابش کجاس .. از همونجا استفاده کن 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
وای بعد جالبه این همش به ما میگه نخورید تا بمونه خانوادش بیان

ببین کاملا درک میکنم حرفاتو..  ولی باید یکاری کنی فکر کنه طرف شوهرتی نه مقابلش..     

بی درک باشی عزیزتری عزیزم همه مردا خانوادشون الویتن شما خودت اولویت خودت باش به اون فکر نکن

ببین حتی من مثلا میگم امروز مریضم یه روز دیگه دعوتسون کنیم جنگ جهانی میکنه

خداشاهده رپز زن به من یکو ششصد داد فرداش گرفت بعد به مادرش گفت روز پدر چی بخرم سریع گفت ریش تراش فلا ...

چرا از مادرشوهرت تفلید نمیکنی اونیکه پسرشو بهتر میشناسه 

وقتی مادرشوهرت سریع گفته ریش تراش یعنی قلق شوهرا اینه که هرچی بخوای بخوای سریع بگی بدون هیچ رو دروایسی 

۷رگ خواب نداره کن خودمو تیکه تیکم کنم مبگه فقط پدر مادر

تیکه تیکه نکن، ابراز نیاز کن و تشکر کن.. اون حس اقتداری که از پدر و مادرش میگیره رو باید از شما بگیره.. هر چند الکی ولی امتحان کن جوابه