دوستان حس ششم من قویه و هرگز بهم دروغی نگفته...فقط ۱۲ نفر میگم چون ب شدت انرژی میگیره ازم...اگ بخوام الکی و چرت و پرت بگم ک میتونم همینجوری تند تند جواب بدم.
پس بااحترام فقط ۱۲ نفررر
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی هر وقت دیدی حوصله داشتی برای منم بگو امروز حال نداشتی فردا بگو ممنون ..آیندم چی میشه و یه چیزی میخوام کی به دستش میارم اصلا به دست میارمش ؟
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
دوستان ببخشید اگ سوال خیلیاتون بی جواب موند.از این بیشتر دیگ نمیشه جواب بدم.
انشالله شب دیگ ای. بخدا از ۱۲ تا هم بیشتر شد😅
اگ خیلی فوری و حیاتی بود درخواست بدین
قربونتونننننن
شب بخیرررررر😘
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن