2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی گفت

گفت برو دنبال اونی که دوستت داره.

تو تاپیکام هست که آخرین بار بهش گفتم دیگه به من پیام نده  همه گفتن پسر خوبی نیست

نمیدونم

گیج شدم

هر دوشون گفتن با آشنا ، تو آینده نزدیک ازدواج داری

گفت برو دنبال اونی که دوستت داره.تو تاپیکام هست که آخرین بار بهش گفتم دیگه به من پیام نده همه گفتن ...

وای منم طرف رو رد کردم اکثرا میگن باهمین ازدواج میکنی حالا اونم ۱ماهه نیست شده😭🤣

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

وای منم طرف رو رد کردم اکثرا میگن باهمین ازدواج میکنی حالا اونم ۱ماهه نیست شده😭🤣

تو اینستا دیدم اسم طرفو مینوشت رو کاغذ یکم عسل میکشید روش بعد میسوزوند

اون طرف به سمتش کشیده میشد

خواستی امتحان کن

تو اینستا دیدم اسم طرفو مینوشت رو کاغذ یکم عسل میکشید روش بعد میسوزونداون طرف به سمتش کشیده میشدخواس ...

سلام اول بگم ک دیدم زیاد تاپیک میزنن سوال میپرسن ک چکار کنیم خواستگارم برگرده یا ...

این تاپیک رو زدم.

فقط میگم اصرار نکنید بخدا ک حتما فلان خواستگارت ک رفته برگرده.بازم بسپارید ب صلاح خدا

تا چهل روز هر روز ۱۱ بار سوره ضحی یکبار عبس یکبار مزمل رو بخونید.روز اول باید پاک باشید (عادت ماهانه نداشته باشید)روزهای وسط عادت ماهانه داشتید اشکال نداره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

چه کنیم حالا خواهر؟ بنظرت تاپیکامونو نکاه میکنن و بر اساس اون نظر میدن؟ یا نه؟

فردی که رد کردی پسر خوبی بود؟

من نمیدونم پسره بهم فکر میکنه یا نه