2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خیلی خیلی نوشابه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کنم همین الان نوشابه جلوم

تا خودش نخاد هیچ کاری از دستت برنمیاد.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شوهر منم این جوری بود الان کنترل میکنم قایم میکنم هرکاری کنه بهش نمیگم کجاست بعضی شبام از پسش برنمیام دعوا میکنه 

پریشب انقد گف نوشابه بده منم ته لیوان نوشابه ریختم نصفش آب ریختم نفهمید خورد 

اصلا براش خوب نیس کبد چرب داره کلا خیلی ناسالم زندگی میکنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اون که میخوره مدام یک رستوران هست شوهرم هر روز میره کباب کوبیده میخوره از پس گفت نوشابه خودشون از قب ...

چاقه؟ این همه نوشابه حتما چاق میکنه. نکنه هم میزنه کبدو داغون میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شوهر منم این جوری بود الان کنترل میکنم قایم میکنم هرکاری کنه بهش نمیگم کجاست بعضی شبام از پسش برنمیا ...

منم گویم کردم گفتم نمیدم رفت یک دیگه خرید 2 لیتر خورد

چاقه؟ این همه نوشابه حتما چاق میکنه. نکنه هم میزنه کبدو داغون میکنه

اره چاق من میرم اون رستوران خجالت میکشم همه شوهرم میشناسن هر روز میاد اونم رستوران هرکی غذاش خیلی خیلی خیلی گرون میره 

ولش کن عزیزم. بزار بخوره. به نظر میرسه اینجوری میگی بیشتر لج میکنه.یه مدت رویتو عوض کن. تشویقش به خوردن/ از افعال معکوس استفاده کن. بعد اثر نکرد بی تفاوت باش

منم از پسش برنمیام از سرکار میاد میبینم خریده 

حتی دوبار جلوی خودش ریختم تو سینک ولی بی فایده بود 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ولش کن عزیزم. بزار بخوره. به نظر میرسه اینجوری میگی بیشتر لج میکنه.یه مدت رویتو عوض کن. تشویقش به خو ...

هیچ روش فایده نداره میخوره همین الان میخوره یک سره 24 ساعت من نمیخوام طوری شه