2777
2789
شما مشکلت اینه ادمهارو صفر و‌صد میبینی برای همین یه نکته ی ساده تو کامنت منو خوش نیومدن و توهین بردا ...

شما دنبال حاشیه ای دوس داری توو تایپیکی ک بهت مربوط نیس دخالت کنی تا دنبال جنجال و توهین بگردی

امثال شماها زیادن ک از لر و بختیاری و کورد و تورک بد بگی.

سردار اسعد کسی بود که به همراه دوخان ترک محمدعلی رو برکنار کردن و این بین اختلاف قومیتی و از سر تعصب ...

دقیقا ، ارتش بختیاری ها برعکس سردار اسعد شناختی از مشروطه نداشتن فقط مطیع دستورات خان بودن

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمه ریز به ریز تاریخ کشورم برام مهمه حتی کوچیک ترین چیزها درضمن لاکچری بودن برازنده یک ملکه بود هرچ ...

هدفش مشخصه میخواد از موضوع تایپیکت سو استفاده کنه تا باهاش بحث کنی ک ب ما بختیاریا توهین کنه

دقیقا ، ارتش بختیاری ها برعکس سردار اسعد شناختی از مشروطه نداشتن فقط مطیع دستورات خان بودن

ارتش بختیاری مردم عادی و عموما بی سواد بودن دلیلی نداشتن از سیاست سردربیارن 

اونا مطیع خان خودشون بودن 

دقیقا مثل الان سرباز ساده نمیدونه داره چیکار میکنه ولی مطیع دستورات فرماندشه

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

شما دنبال حاشیه ای دوس داری توو تایپیکی ک بهت مربوط نیس دخالت کنی تا دنبال جنجال و توهین بگردیامثال ...

ذهن متعصب مثل مردمک چشم میمونه هرچی بیشتر بهش نور بتابه تنگ تر میشه 

ذهن متعصب مثل مردمک چشم میمونه هرچی بیشتر بهش نور بتابه تنگ تر میشه

ریپ نزن دندونم درد میکنه اعصابم نمیکشه باهات بحث کنم

تعصب دارم خوبشم دارم چون داری از چیزی حرف میزنی ک چیزی ازش نمیدونی و فقط از سر کینه توزی میخوای مخ بخوری 

تعصب سر کشور سر مردمت افتخاره تونستی تو هم ی کم نسبت ب کشور مردمت تعصب نشون بده

همین بختیاریایی ک الان داری ازشون بد میگی قندهار رو فتح کردن پادشاه افغانستان رو از تخت ب پایین کشیدن تا جلوی نادر شاه افشار زانو بزنه

همین افغانهایی ک الان توو مملکتت هستن و دارن حق کارگر ایرانی رو میخورن

بختیاری یعنی غیرت تعصب و افتخار...

تونستی تو هم تعصب داشته باش 

مهمه ریز به ریز تاریخ کشورم برام مهمه حتی کوچیک ترین چیزها درضمن لاکچری بودن برازنده یک ملکه بود هرچ ...

من عاشق تاریخم مطمئن باش چون این دو شخصیت رو خوب میشناسم ورود کردم 

از نظر تاریخی نسبت این دو هیچ موضوعیتی در وقایع گذشتگان نداره فقط میتونه برای امثال شما به قول خودت جالب باشه 

ویژگی یک ملکه رو هم برو بخون چیه ، نه ملکه های صرفا پهلوی در تمام تاریخمون 

اگه خاکستری نبود که در موردش در تاریخ نقل های ضد و نقیض وجود نداشت 

ریپ نزن دندونم درد میکنه اعصابم نمیکشه باهات بحث کنمتعصب دارم خوبشم دارم چون داری از چیزی حرف میزنی ...

تعصب یعنی باور غیر منطقی 

از اول که کامنتم رو ریپ زدی مشخص بود متعصبی

تعصب نکش برو دندونتو بکش 

ارتش بختیاری مردم عادی و عموما بی سواد بودن دلیلی نداشتن از سیاست سردربیارن اونا مطیع خان خودشون بود ...

عزیزم یکی از انتقادهایی که به سردار اسعد میشه دقیق همینه 

تکیه ی زیاد به همین افراد

من عاشق تاریخم مطمئن باش چون این دو شخصیت رو خوب میشناسم ورود کردم از نظر تاریخی نسبت این دو هیچ موض ...

تمام کتاب های قاجار و پهلوی تحریف شده پس مطمئنا من کتابی نمیخونم که ذهنم به بازی گرفته بشه 

چیزی میخونم که کمترین تفاوتی داشته باشه با واقعیت 

وهمچنین دوران پهلوی از نظر من دوران طلایی با خوبی و بدیهاش بود 

وهرچیزی راجبش برام جلبه 

تمام کتاب های قاجار و پهلوی تحریف شده پس مطمئنا من کتابی نمیخونم که ذهنم به بازی گرفته بشه چیزی میخو ...

تحریف ! 

اینو‌ میگی چون از جبر تاریخ چیزی نمیدونی 

تاریخ یک ویژگی داره که به مرور غربال میشه و حقیقت ازش باقی میمونه ، یعنی بزرگ‌نمایی ، دروغ و‌... در چند نسخه تکرار نمیشه و‌رفته رفته حذف میشه 

عزیزم یکی از انتقادهایی که به سردار اسعد میشه دقیق همینه تکیه ی زیاد به همین افراد

تو حال حاظر تو استان های زیادی خیلی از مردم بیسوادن 

بعد شما توقع داری مردم دوره قاجار سواد سیاست داشتن؟

بین ما لرا تا همین چند دهه پیش رابط خانی بود و همه چیز یه قوم خانش بود 

یه خان برای طایفه تو اون زمان مقامی بالاتر از رئیس جمهور حال برای مردمش داشت 

تمام قانون ها کارها و هر حرکتی با دستور خان انجام میشد 

ولی من تاحالا نشنیدم انتقادی به سردار اسعد یا باقر خان شده باشه تاجایی که میدونم تاریخ از این افراد به خوبی یاد میکنن

تحریف ! اینو‌ میگی چون از جبر تاریخ چیزی نمیدونی تاریخ یک ویژگی داره که به مرور غربال میشه و حقیقت ا ...

نه خیر تو کتابی پیدا کن برای من که درباره خاندان پهلوی باشه و توی اون از خوبی شاه گفته باشه 

تاریخو فاتحان مینویسن

وهرحکومتی تغییرش داد و چیزی ازش باقی نموند نه اینکه غربال شده و حقایق مونده

تو حال حاظر تو استان های زیادی خیلی از مردم بیسوادن بعد شما توقع داری مردم دوره قاجار سواد سیاست داش ...

من از مردم حرف نمیزنم از سردار اسعد گفتم

شما نخوندی من زیاد خوندم 

نه خیر تو کتابی پیدا کن برای من که درباره خاندان پهلوی باشه و توی اون از خوبی شاه گفته باشه تاریخو ف ...

عزیزم شما کجا زندگی میکنی 

کتاب خود محمدرضاشاه تو ایران چاپ شده ، کلی کتاب در مورد تمجید از پهلوی هست ، همین صادق زیباکلام اشکارا تو رسانه از رضاشاه تعریف میکنه و...

همین تمجیدها و  اصلا توهین ها هم غربال میشه 

چون‌همش ۴۵ سال از سقوط پهلوی گذشته 

هنوز خیلی چیزها پنهانه