2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 23 پست
جدی؟

بله 

فکر میکنم بهتر از انسولین باشه

سالهای قبل انگار مجاز نبوده 

ولی من حدود سه سال پیش باردار بودم مصرف کردم 

اواخر بارداری سه تا میخوردم صبح ظهر شب

چون نباید قند بالا باشه تو بارداری خطرناکه

بچمم خداروشکر خوب بود‌

بله فکر میکنم بهتر از انسولین باشهسالهای قبل انگار مجاز نبوده ولی من حدود سه سال پیش باردار بودم مصر ...

بله صد در صد از انسولین بهتره 

خداروشکر

اگ قند بالا باشه ک‌ موردی پیش میاد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله صد در صد از انسولین بهتره خداروشکراگ قند بالا باشه ک‌ موردی پیش میاد؟

درست یادم نیست

قند بالا باشه 

انگار بچه خیلی درشت میشه و ممکنه خدایی نکرده باعث خفگی بشه 

دلیل‌های دیگم داره اصلا خاطرم نیس

بله خداروشکر رعایت هم میکردم .شما هم خیلی بالا نیست ولی باید پیگیری کنی

منم خیلی رعایت میکنم برنج هم کلا گذاشتم کنار گفتم شاید از اونه اما خوردنی هم ۸ق دکترم گفته بود خرما مجازم یدونه اما گذاشتم کنار توکل برخدا ببینم چطور میشه دستت درد نکنه من انوکسا و اسپرین هم استفاده میکنم خدا کنه انسولین اضاف نشه😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

منم خیلی رعایت میکنم برنج هم کلا گذاشتم کنار گفتم شاید از اونه اما خوردنی هم ۸ق دکترم گفته بود خرما ...

من برنج رو کنار نذاشتم 

منم آنوکسا میزدم و آ اس آ هم میخوردم

کلا بارداری سختی داشتم شکر خدا ختم به خیر شد

ان شاءالله برا شما هم بسلامتی بگذره

من برنج رو کنار نذاشتم منم آنوکسا میزدم و آ اس آ هم میخوردمکلا بارداری سختی داشتم شکر خدا ختم به خیر ...

ممنونم عزیزم انشالله ❤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

قند مصنوعی رو گذاشتم کنار

منم گذاشتم کنار نمیدونم از استرس انگار چون تجربه سختی داشتم اینجوری شدم