عزیزم ازدواج رو هر موقع مصلحت باشه انجام میشه اگر فرد مورد اعتمادی که واقعا آدم پاک و درست و راز داری باشه رو میشناسی بهش بگو واسطه باشه یعنی معرفیت کنه به آدمایی که از هر نظر انسان های درستی هستن و قصد ازدواج دارن که اگر خواستن پا پیش بذارن و حتما تاکید کن که هیچ جایی نگه که این خواست توئه
نه با این دوستیای آب دوغ خیاری که تهش ختم میشه به گناه و آبروریزی و بازی با احساسات و بدبختی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مشکل اینجاست کسیو ندارم معرفیم کنه به آدم های خوب هر چی خواستگار هم دارم یه جورین بخاطر همین گفتم شا ...
والا یکی از آشناها همین کارو کرده بود خداروشکر خواستگاری خوبی هم براش جور میشد به یه خانم متدین بسپار که فردی کاملا راز دار و با خدا باشه والا پیدا کردنشو منم نمیدونم چطور باید اینطور فردی پیدا بشع
والا یکی از آشناها همین کارو کرده بود خداروشکر خواستگاری خوبی هم براش جور میشد به یه خانم متدین بسپا ...
من واقعا کسیو ندارم نمیشناسم بخدا کل فامیل دنبال اینم ازم اتو بگیرن خیلی تو زندگیم دخالت میکنن نمیدونم چطور با کس خوبی اشنا شم کسیو هم مورد اعتماد باشم واسطه شه هم ندارم
ممنون از راهنماییت یعنی به کسی بگم کلا تو فامیل آشنا این چیزا نباشه؟
خواهش میکنم🥰
پیشنهاد من اینه که به فامیل نسپاری چون خدای نکرده یک درصد دشمنی مشکلی بینتون پیش بیاد ممکنه همه جا پخش کنن مگر اینکه فامیلتون واقعا انسان درست و با خدا و راز داری باشه خیلی ها و عزیزم دوباره تاکید میکنم بهت اگه اینطور فردی رو گیر آوردی حتما بهش بگو که هیچگونه اسمی از شما نیارن که بگن خودش خواسته
بگو که طوری بیان کنن که پیشنهاد از طرف خود واسطه بوده