2777
2789

عزیزم ازدواج رو هر موقع مصلحت باشه انجام میشه اگر فرد مورد اعتمادی که واقعا آدم پاک و درست و راز داری باشه رو میشناسی بهش بگو واسطه باشه یعنی معرفیت کنه به آدمایی  که از هر نظر انسان های درستی هستن و قصد ازدواج دارن که اگر خواستن پا پیش بذارن و حتما تاکید کن که هیچ جایی نگه که این خواست توئه

نه با این دوستیای آب دوغ خیاری که تهش ختم میشه به گناه و آبروریزی و بازی با احساسات و بدبختی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ازدواج رو هر موقع مصلحت باشه انجام میشه اگر فرد مورد اعتمادی که واقعا آدم پاک و درست و راز دار ...

مشکل اینجاست کسیو ندارم معرفیم کنه به آدم های خوب هر چی خواستگار هم دارم یه جورین بخاطر همین گفتم شاید با کسی خوبی آشنا شم 

آها بعد آدم خوب معرفی می‌کنه یا علاف به درد نخور چطور برم تو همین ربات ناشناس وصل شم میشه راهنمایی ک ...

@Bego_Mago_Channel

این لینک یکیشونه

کلا تو قسمت جستجو تل بزنی چت ناشناس میاره واست

دیگ معلوم نی خواهر همه جور آدمی هست داخلش😂

ولی خب هیچ اطلاعاتی حتی پروف و آیدیتم نشون داده نمیشه

نخاسی خیلی راحت بلاک میکنی طرفو

مشکل اینجاست کسیو ندارم معرفیم کنه به آدم های خوب هر چی خواستگار هم دارم یه جورین بخاطر همین گفتم شا ...

والا یکی از آشناها همین کارو کرده بود خداروشکر خواستگاری خوبی هم براش جور میشد به یه خانم متدین بسپار که فردی کاملا راز دار و با خدا باشه والا پیدا کردنشو منم نمیدونم چطور باید اینطور فردی پیدا بشع

@Bego_Mago_Channelاین لینک یکیشونهکلا تو قسمت جستجو تل بزنی چت ناشناس میاره واستدیگ معلوم نی خواهر ه ...

چه خوبه واقعا میترسم زندگیم بد باشه با آدم خوبی آشنا نشم خیلی نگران ایندمم 

والا یکی از آشناها همین کارو کرده بود خداروشکر خواستگاری خوبی هم براش جور میشد به یه خانم متدین بسپا ...

من واقعا کسیو ندارم نمی‌شناسم بخدا کل فامیل دنبال اینم ازم اتو بگیرن خیلی تو زندگیم دخالت میکنن نمی‌دونم چطور با کس خوبی اشنا شم کسیو هم مورد اعتماد باشم واسطه شه هم ندارم 

من واقعا کسیو ندارم نمی‌شناسم بخدا کل فامیل دنبال اینم ازم اتو بگیرن خیلی تو زندگیم دخالت میکنن نمی‌ ...

هرگز و هرگز اینطور چیزایی رو به فامیل نسپار خدای نکرده کوچکترین دشمنی بشه معلوم نیست چه حرفایی زده بشه 

ولی در کل میگم بسپاری به یه خانم با خدا خیلی عالی میشه ولی منم نمیدونم چطوری

هرگز و هرگز اینطور چیزایی رو به فامیل نسپار خدای نکرده کوچکترین دشمنی بشه معلوم نیست چه حرفایی زده ب ...

ممنون از راهنماییت 

یعنی به کسی بگم کلا تو فامیل آشنا این چیزا نباشه؟

ممنون از راهنماییت یعنی به کسی بگم کلا تو فامیل آشنا این چیزا نباشه؟

خواهش میکنم🥰

پیشنهاد من اینه که به فامیل نسپاری چون خدای نکرده یک درصد دشمنی مشکلی بینتون پیش بیاد ممکنه همه جا پخش کنن مگر اینکه فامیلتون واقعا انسان درست و با خدا و راز داری باشه خیلی ها و عزیزم دوباره تاکید می‌کنم بهت اگه اینطور فردی رو گیر آوردی حتما بهش بگو که هیچگونه اسمی از شما نیارن که بگن خودش خواسته

بگو که طوری بیان کنن که پیشنهاد از طرف خود واسطه بوده

خواهش میکنم🥰پیشنهاد من اینه که به فامیل نسپاری چون خدای نکرده یک درصد دشمنی مشکلی بینتون پیش بیاد م ...

ممنون چشم مرسی از راهنماییت میشه من باهاتون دوست شم که بعداً اگه راهنمایی چیزی خاستم ازتون بگیرم‍؟