2777
2789
عنوان

کیا با شوهر هاشون دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

دعوا نکردیم اما خیلی دلخورم

امشبم یه عالمه گریه کردم هی گفت چیشده گفتم هیچی

همه چیش عالیه..یه شوهر عالی

اما با خانوادم خوب نیست و تو جمع خانوادم نمیاد به من میگه خودت برو

از طرفی کسیو تو شهر من نداره نمیخوام تنهاش بزارم

اخر هفته ها مرگمه..دلم میگیره...همه میرن باغ بابام من شوهرم نمیاد بریم میگه دوست ندارم

منم کلا اخر هفته ها بغضیم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی دختر برادرش اندازه خر پدر من سن داره ۲۶سالشه گالری گوشی شوهرمو می گشت بار اولش هم نبود هر دفعه ...

عه اره تاپیکتو خوندم

هنوز ادامه داره؟

بنظرم کاملا حق داری

حالا اگه بچه بود یچیزی...ادم گنده باید خودش بفهمه

شوهرتم بیخودی طرفداری میکنه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
عه اره تاپیکتو خوندمهنوز ادامه داره؟بنظرم کاملا حق داریحالا اگه بچه بود یچیزی...ادم گنده باید خودش ب ...

حالا امشب رفتم خونه پدرشوهرم دختره روشو کرد اونطرف جواب سلامم و نداد دستم نداد ضایع شدم 

حالا امشب رفتم خونه پدرشوهرم دختره روشو کرد اونطرف جواب سلامم و نداد دستم نداد ضایع شدم

بنظرم یک مدت جایی که اون هست نرو

ای بابا شاید خجالت میکشه

نه تو دوران عقد اتفاقاتی پیش اومد که به قول خودش کینه داره ازشون

بینشون ناراحتی پیش اومد حالا مامانم اینا کوتاه اومدن این نمیاد

الان چهار روزه نرفتم خونه پدرشوهرم به اصرار دخترم رفتیم اونا هم همیشه اونجان

هوف

خیلی رو مخه

بنظرم با شوهرت صحبت کن..نرمش کن

بگو تو باید سمت من باشی