2777
2789
عنوان

بیاین عکسم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
عه سلام خانم دکتر😂🫡

سلام عشقم💋

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشات خشگلهمبلاتون خوشگلهخونتون خوشگله

جوری که مبلامونو دیدین خودمو نه😭😭

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ...

چه چهره باحالی

نشاط ازش میباره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه چهره باحالینشاط ازش میباره

خدایی😭😂معلومه شیطونم؟

والا اونی هم ک تاپیک زده بودن درباره عکسشون .عکس معمولی بوده نه مورد داردرهرحال ادمای مریض وسواستفاد ...

خب فرهنگ ها هم فرق میکنن حتما شوهر اون خانم فرهنگ بسته ای داشتن از نگاه من به شخصه موردی نداره همون عکسای معمولی که هزار بار تو اینستا و پروفایلمون ب اشتراک میذاریم اینجا عکس نمیذاریم به خاطر تامیک ها و درد دل هایی که میکنیم شناخته نشیم دد غیر اینطورت ایرادی نمیبینم

خب فرهنگ ها هم فرق میکنن حتما شوهر اون خانم فرهنگ بسته ای داشتن از نگاه من به شخصه موردی نداره همون ...

منم موافقم .وایرادی نداره

ولی چون سایت عمومیه.گفتم کسی برنداره .وجایی ب اشتراک گذاشته نشه وچیزای نامربوطی نوشته نشه وجای دیگ اشتراک گذاری نشه