2777
2789
عنوان

امروز بچه مو بردم ام ار ای

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس چجوری ام آر کردن

دیگه قبلش توضیح دادم براش به زبون خودش و قول یک اسباب بازی که عاشقشه دادم بهش ، ولی بازم یک تکونهایی ریزی خورد تو دستگاه 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
۱۰سالشه

بیهوشی نمیخواد بابا بزرگه!!!

باهاش صحبت کن

فیلم و عکس ام ار ای واقعی رو بذار

تمرین کنید با هم توی خونه اداشو در بیارید

صداشو بذار ک عادت کنه نترسه

خودت هم باهاش میری داخل

میگیره میاد

مشکلی بودش و مشخص نبود عکسا همون لحظه میگفتن که نشد و بعدا با بیهوشی بگیریدپس هیچ مشکلی نبوده که چیز ...

خدا رو شکر راست میگین وگرنه میگفتن عکسها خراب شده ، متاسفانه من وقتی استرسی میشم مخصوصا برای بچه م ، فکرم درست کار نمیکنه😔😁

خدا رو شکر راست میگین وگرنه میگفتن عکسها خراب شده ، متاسفانه من وقتی استرسی میشم مخصوصا برای بچه م ، ...

اره خیالتون راحت باشه

چون من وقتی رفتم

انگار از یکی نتونسته بودن بگیرن بزرگسال هم بود

راحت گفته بودن نمیشه و رفته بودش

بعد یکی دو تا عکس نیست خیلیههه

بیهوشی نمیخواد بابا بزرگه!!!باهاش صحبت کنفیلم و عکس ام ار ای واقعی رو بذارتمرین کنید با هم توی خونه ...

اگه من اینکارهایی که شما گفتید انجام میدادم بچه م امروز اینقدر نمیترسی ، کاش قبل رفتن مشورت میگرفتم ، واقعا عاقل هستی خوشبحال بچه ت