2777
2789
تو نسل ما انگار خیانت یه چیزه عادیه یکی دوبارشخیلی ترسناکه از طرفی منم دلم میخواد مث مامانم مث مامان ...

ایشالا که آدم مناسب پیدا میشه 

ولی اگه پیدا هم نشد لطفاً تعجب نکن و شکه نشو 

زندگی خودت رو ادامه بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کسیو دوست داشته باشم برام این چیزاش مهم نیستولی هر کیو خوشم اومده تو زرد از اب دراومدهدیگه نا امی ...

ببین شما یک نفری و اینکه مثلاً پسرایی که می‌خوان ازدواج بکنن فکر بکنن مثلاً یا به این اعتماد برسن که شما طرز فکرت با بقیه فرق می‌کنه خب یه خورده سخته و اینکه تو انتخاب آدمت هنوز به اون شناخت کافی نرسیدی ولی کلاً تاپیک‌های اینجوری که یه وقت زده میشه تو نی نی سایت بیا شرکت بکن ببین خانوما دارن چی میگن ببین باورت نمیشه یه دختر ۳۸ ساله اومده بود می‌گفت من با کسی که خونه ۱۰۰ متری نداشته باشه ماشین شاسی بلند نداشته باشه ازدواج نمی‌کنم فقط و فقط به خاطر چی به خاطر اینکه لیسانس داشت یعنی اصلاً فکر نمی‌کرد که من ۳۸ سالمه دیگه مثلاً یه چند سال دیگه بیشتر مثلاً وقت ازدواج و اینا ندارم همچنان دنبال پول بود می‌گفت قرار نیست خونه پدرم بی‌پولی کشیدم خونه شوهرم بی‌پولی بکشم بعد می‌گفتن خب با همدیگه می‌سازید می‌گفت نه اون باید ساخته باشه خوب ببخشید من اگه خودم یه پسر بودم احمق بودم برم اینو بگیرم بیارم خب نمی‌گرفتم اون پولی که خودم زحمت کشیده بودم درآورده بودم خودم می‌خوردم عشق و حال می‌کردم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁