من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازمایشارو حتما بده من تیروییدم بشدت کم کار شده عددش شده ۱۰میگن جنین توهفته های اول از تیرویید مادر ت ...
من قبل بارداریم ازمایش دادم ترئیدکم کار داشتم قرص داد هنوز میخورم فردا حتما دوبار ازمایش تروئیداول میدم ک زود جوابش بیاد خیلی میترسم چون چکاپ دیر جوابش بقول شما ترئیدمهم من الان قرص میخورم
من قبل بارداریم ازمایش دادم ترئیدکم کار داشتم قرص داد هنوز میخورم فردا حتما دوبار ازمایش تروئیداول م ...
دقیقا منم داشتم تیریید کم کار .نرمال شده بود ...تاهمین ماه پیش نرمال بودا حتی گفتم شاید سمت پرکار رفته چون یرص زیاد خوردم یکم . ولی تعجبببب کردم انقدر کمکار شده بود تا باردار میشن تیرویید کمکار میشه چون جنین میکشه ولی مایی ک سابقه کمکاری داریم دوبرابر بقیه کمکار میشیم
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست