2777
2789
من الان ۴هفتم بنظرم زود برم سونو شما سونو شکمی رفتی کیسه زرد نشون دادشده

ازمایشارو حتما بده من تیروییدم بشدت کم کار شده عددش شده ۱۰

میگن جنین توهفته های اول از تیرویید مادر تغذیه میکنه  کیسه زرده برای همین تیرویید کمکار میشه حالا مال من ک خیلی کم کار شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش ۷هفته میرفتی ک راحت زیادم سونو میگن ضرر دار شما سونو شکمی رفتی بچه اولتون

خب فردا هفته ۷ میشم دیگه منم امشب رفتم .

نه سونو واژینال . گفت سونو شکم دیه نمیشه تا ماه ۳ اینا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ازمایشارو حتما بده من تیروییدم بشدت کم کار شده عددش شده ۱۰میگن جنین توهفته های اول از تیرویید مادر ت ...

من قبل بارداریم ازمایش دادم ترئیدکم کار داشتم قرص داد هنوز میخورم فردا حتما دوبار ازمایش تروئیداول میدم ک زود جوابش بیاد خیلی میترسم چون چکاپ دیر جوابش بقول شما ترئیدمهم من الان قرص میخورم

راضیم ب رضای خود خدا
خب فردا هفته ۷ میشم دیگه منم امشب رفتم .نه سونو واژینال . گفت سونو شکم دیه نمیشه تا ماه ۳ اینا

من سونو واژینال نمیرم میترسم اخه میگن برای جنین خطر دار شما چجوری رفتی حالا سونو دیگ ک میری شکمی میخای بری

راضیم ب رضای خود خدا
من قبل بارداریم ازمایش دادم ترئیدکم کار داشتم قرص داد هنوز میخورم فردا حتما دوبار ازمایش تروئیداول م ...

دقیقا منم داشتم تیریید کم کار .نرمال شده بود ...تاهمین ماه پیش نرمال بودا  حتی گفتم شاید سمت پرکار رفته چون یرص زیاد خوردم یکم . ولی تعجبببب کردم انقدر کمکار شده بود  تا باردار میشن تیرویید کمکار میشه چون جنین میکشه ولی مایی ک سابقه کمکاری داریم دوبرابر بقیه کمکار میشیم

دقیقا منم داشتم تیریید کم کار .نرمال شده بود ...تاهمین ماه پیش نرمال بودا حتی گفتم شاید سمت پرکار ر ...

نرمال ک شدی دیگ قرص نخوردی منک ول نکردم هنوز میخورم بااینک نرمال شدبود

راضیم ب رضای خود خدا
من سونو واژینال نمیرم میترسم اخه میگن برای جنین خطر دار شما چجوری رفتی حالا سونو دیگ ک میری شکمی میخ ...

خب خوشگل من جنین  با سونو شکمی دیده نمیشه ازبس کوچیکه الان ..

تا ماه ۳بارداری باید واژینال بگیرن بعد ک بزرگتر بشه شکمی میگیرن دیده میشه ..

دکتر خیلی داخل نمیبرد دستگاه رو ..خیلی ملاحظه میکنن خیالت راحت

نرمال ک شدی دیگ قرص نخوردی منک ول نکردم هنوز میخورم بااینک نرمال شدبود

چرا داشتم قرص میخوردم نصف قرص شده بود چون نرمال شده بودم  برای همین میگم حتی فکر کردم رو به پرکار شده ..

ولی الان دوباره کرده یدونه قرص کامل  گفته ۲۰ روز دیگه بیا دکترم

ن اتفاقا تو ۶هفته جنین شکمی مشخص میشه

خب منکه هفته ۷ ام شکمی گرفت گفت دیده نمیشه وقتی فهمید هفته ۷ گفت عززیزم ازاول چرانگفتی هنوز خیلی کوچیکه اون دیده نمیشع ک تواین هفته ها باید واژینال بگیریم